نویسنده = مصطفی شریف روحانی
تأثیر مصرف خوراکی عصاره آبی-الکلی برگ زیتون در عملکرد رشد و برخی از فراسنجه های خونی و ایمنی در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 27، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 71-80

عاطفه کریمی پاشاکی؛ محدث قاسمی؛ سید جلیل ذریه زهرا؛ مصطفی شریف روحانی؛ سید مسعود حسینی


بررسی اثرات عصاره آلوئه ورا (Aloe vera) بر شاخص های رشد، ترکیب لاشه و فلور باکتریایی روده تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 25، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 39-52

سهیل بازاری مقدم؛ مسعود حقیقی؛ مصطفی شریف روحانی؛ مهرداد حمیدی؛ محدث قاسمی


یافته علمی کوتاه: کنترل روند برگشت ازبیهوشی با گل میخک(Eugenia caryophyllata) در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 23، شماره 1، آذر و دی 1393، صفحه 117-122

ابوالحسن راستیان نسب؛ سید عبدالحمید حسینی؛ مصطفی شریف روحانی؛ حبیب اله گندم کار؛ علی نکویی فرد؛ عین الله گرجی پور


اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک

دوره 22، شماره 3، خرداد و تیر 1392، صفحه 1-12

رضا پورغلام؛ مصطفی شریف روحانی؛ رضا صفری؛ علی اصغر سعیدی؛ محمد بینایی؛ راحله نجفیان؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ ابوالفضل سپهداری


بررسی اثر بیهوش کنندگی عصاره‌های آبی و الکلی تنباکو (Nicotiana tabacum) بر ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 21، شماره 4، خرداد و تیر 1392، صفحه 33-40

داود ضرغام؛ مصطفی شریف روحانی؛ عیسی فلاحت ناصرآبادی؛ طیبه باشتی


میزان تاثیر اسانس مرزه (Satureja hortensis ) در جلوگیری از تولید سم آفلاتوکسین در غذای آبزیان

دوره 21، شماره 3، آذر و دی 1391، صفحه 137-144

لاله یزدانپناه گوهرریزی؛ ابوالفضل سپهداری؛ عیسی شریف پور؛ مصطفی شریف روحانی؛ داوود درویشی


بررسی اثر بیهوشی اسانس آویشن شیرازی ماهی آزاد دریای خزر و ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی

دوره 16، شماره 4، بهمن و اسفند 1386، صفحه 99-106

مصطفی شریف روحانی؛ مسعود حقیقی؛ حسین عصائیان؛ غلامرضا لشتوآقایی