نویسنده = %D9%85%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF %D8%AD%D9%82%DB%8C%D9%82%DB%8C
بررسی in vitro فعالیت ضد باکتریایی عصاره و نانوعصاره مرزنگوش (Origanum vulgare) در مقایسه با فلورفنیکل و نانوفلورفنیکل بر ضد استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae)

دوره 26، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 41-50

مسعود حقیقی؛ سید محمد اسماعیل فخار زاده؛ سلطنت نجار لشگری؛ بهنام پور مولایی


بررسی اثرات عصاره آلوئه ورا (Aloe vera) بر شاخص های رشد، ترکیب لاشه و فلور باکتریایی روده تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 25، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 39-52

سهیل بازاری مقدم؛ مسعود حقیقی؛ مصطفی شریف روحانی؛ مهرداد حمیدی؛ محدث قاسمی


غلظت نیمه کشنده اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) در بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)

دوره 20، شماره 2، فروردین و اردیبهشت 1390، صفحه 89-96

مصطفی شریف روحانی؛ مسعود حقیقی؛ حسین عصاییان


بررسی اثر بیهوشی اسانس آویشن شیرازی ماهی آزاد دریای خزر و ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی

دوره 16، شماره 4، بهمن و اسفند 1386، صفحه 99-106

مصطفی شریف روحانی؛ مسعود حقیقی؛ حسین عصائیان؛ غلامرضا لشتوآقایی


بررسی مقدماتی میزان رشد و بقاء بچه ماهیان حاصل از مولدین مهاجر پاییزه ماهی آزاد حوضه جنوبی دریای خزر

دوره 15، شماره 3، آذر و دی 1385، صفحه 109-118

حسین عصائیان؛ مهدی موسوی؛ مسعود حقیقی؛ مصطفی رضوانی