نویسنده = لاله رومیانی
ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تأثیر آن بر ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 دی 1399

ریحانه بورد؛ لاله رومیانی


مطالعه تغییرات کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)طی دوره نگهداری در مخازن عرضه زنده

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 آذر 1401

جواد مهری؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ لاله رومیانی؛ هومن رجبی اسلامی


اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus

دوره 26، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 79-88

داود علی پور؛ مهران جواهری بابلی؛ لاله رومیانی


مطالعه تأثیر انواع بسته‌بندی‌ برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال°C 4

دوره 25، شماره 3، مهر و آبان 1395، صفحه 63-72

مهدیه بهرامی فر؛ لاله رومیانی؛ ابوالفضل عسکری ساری


بررسی مراحل توسعه و تکوین جنینی ماهی بنی (Barbus sharpeyi Gunther, 1874)

دوره 22، شماره 4، مهر و آبان 1393، صفحه 1-12

سارا احمدی؛ مژگان خدادادی؛ لاله رومیانی؛ رضا حکیمی مفرد


بررسی اثر انجماد بر تغییرات کیفیت شیمیایی و ترکیب اسید چرب میگوی پاسفید غربی پرورشی ((Litopenaeus vannamei

دوره 21، شماره 3، آذر و دی 1391، صفحه 31-44

مهران جواهری بابلی؛ رانا چوی؛ ابوالفضل عسگری؛ لاله رومیانی