نویسنده = ابوالفضل عسکری ساری
اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 32، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 95-105

سمیه کیانی شاهوندی؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ مژگان خدادادی


تاثیر افزودن اتیلن دی آمین تترا استیک اسید به جیره غذایی بر کاهش میزان عناصر سنگین در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 28، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 1-12

حسین باصری ارغوانی؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ مهران جواهری بابلی


تجمع فلزات نیکل و وانادیوم در عضله هشت گونه ماهی منطقه بحرکان بندر هندیجان (خلیج فارس)

دوره 26، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 161-171

آذین امیدپور؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ *، نرگس جوادزاده پورشالکوهی


میزان فلزات سنگین (جیوه، کادمیوم، سرب) در عضله ماهی شوریده در بنادر صیادی آبادان و بندرعباس

دوره 21، شماره 3، آذر و دی 1391، صفحه 99-106

ابوالفضل عسکری ساری؛ مهران جواهری بابلی؛ ثمین محجوب؛ محمد ولایت زاده


میزان فلزات سنگین (Hg,Ni,Pb,Cd) در بافت‌های مختلف (عضله،آبشش و کبد) ماهی گطان (Barbus xanthopterus) رودخانه کارون

دوره 19، شماره 4، خرداد و تیر 1390، صفحه 97-106

ابوالفضل عسکری ساری؛ مژگان خدادادی؛ مریم محمدی


میزان تجمع فلزات سنگین جیوه، سرب و کادمیوم در بافتهای ماهی بیاه (Liza abu) رودخانه‌های کارون و بهمنشیر استان خوزستان

دوره 20، شماره 2، فروردین و اردیبهشت 1390، صفحه 131-140

ابوالفضل عسکری ساری؛ محمد ولایت زاده؛ محبوبه بهشتی؛ مژگان خدادادی


آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی ( Litopenaeus vannamei )

دوره 17، شماره 1، خرداد و تیر 1387، صفحه 109-116

ابوالفضل عسکری ساری؛ عباس متین فر؛ عبدالحمید عابدیان