نویسنده = قربان زارع گشتی
بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 22، شماره 2، آذر و دی 1392، صفحه 87-98

یاسمن فهیم دژبان؛ عباسعلی مطلبی؛ سید ابراهیم حسینی؛ علی اصغر خانی‌پور؛ مهدی سلطانی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده


اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال

دوره 22، شماره 1، مرداد و شهریور 1392، صفحه 85-100

فرناز مشایخی؛ یزدان مرادی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ قربان زارع گشتی؛ علیرضا رضوانی گیل کلائی