نویسنده = سید حسن جلیلی
مقایسه ویژگی‌‌های کیفی نان فطیر غنی شده با گوشت ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال

دوره 32، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 129-141

مهدی آل‌‌بوفتیله؛ سید حسن جلیلی؛ سمیرا جدی؛ فاطمه نوغانی؛ صغری کمالی؛ افشین فهیم؛ مینا احمدی


بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM )

دوره 23، شماره 3، مهر و آبان 1393، صفحه 69-79

قربان زارع گشتی؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی؛ علی اصغر خانی پور؛ نسرین مشائی؛ سید حسن جلیلی؛ مینا سیف زاده؛ فریدون رفیع پور؛ فرحناز لکزایی