نویسنده = سید محمد موسوی
اثر ترکیبات زیست فعال آویشن شیرازی (Zataria multiflora)بر کیفیت روغن استخراجی از زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)در طول نگهداری

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 189-200

فاطمه شرفی؛ سید مهدی حسینی؛ محمود ناصری؛ سید محمد موسوی


فعالیت آنزیم های گوارشی روده تحت تأثیر نسبت های مختلف مکمل های غذایی متیونین و لیزین در جیره غذایی ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta)

دوره 25، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 79-93

رضوان موحدیان؛ محمد ذاکری؛ پریتا کوچنین؛ سید محمد موسوی؛ احمد تقوی مقدم