نویسنده = %D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%B6%DB%8C %DB%8C%D9%88%D8%B3%D9%81 %D8%B2%D8%A7%D8%AF%DB%8C
بررسی فعالیت آنتی‌فولینگی عصاره‌های خیار دریایی (Stichopus herrmanni) در آزمایشگاه و عملکرد آنها در پوشش‌های رزین اپوکسی در محیط دریا

دوره 28، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 89-99

مهرنوش دریا؛ میر مسعود سجادی؛ مرتضی یوسف زادی؛ ایمان سوری نژاد؛ معروف زارعی


مقایسه سمیت سه نوع محصول تجاری از نانو ذرات نقره کلوییدی در لارو بارناکل Amphibalanus amphitrite

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 119-129

فاطمه صادقی؛ مرتضی یوسف زادی؛ سکینه مشجور


ارزیابی سمیت سوسپانسیون آبی نانوذرات مگنتیت(Fe3O4) بر شاخص‌های زیستی آب شور (بارناکل) و آب شیرین (روتیفر)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 141-151

سکینه مشجور؛ مرتضی یوسف زادی؛ مجتبی علیشاهی


بررسی فعالیت سیتوتوکسیک بخش های هگزانی و دی کلرومتانی عصاره متانولی اسفنج Ircinia mutans بر روی سه رده سلول سرطان انسانی

دوره 27، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 105-114

فاطمه حیدری جامع بزرگی؛ مرتضی یوسف زادی؛ امیدرضا فیروزی؛ ملیکا ناطمی؛ امیررضا جاسبی


بررسی فعالیت ضد‌ باکتریایی ساپونین استخراج‌شده از خیار دریایی گونه (Stichopus hermanni) جمع آوری شده از خلیج فارس

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 53-63

زهرا سالاری؛ ایمان سوری نژاد؛ ملیکا ناظمی؛ مرتضی یوسف زادی