نویسنده = عبدالصمد کرامت
اثرات جایگزینی پودر ماهی با کنسانتره پروتئینی جو بر تغییرات آنزیم های گوارشی و کبدی در بچه ‌ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 28، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 111-121

امینه زارع تبار؛ حسین اورجی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت


اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792))

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 137-148

علی اعظم اسماعیلی؛ عبدالصمد کرامت؛ اسدالله تیموری یانسری؛ حسین اورجی


تغییر ارجحیت بویایی تاس ماهی ایرانی(Acipenser persicus Borodin, 1897) از طریق ایجاد حافظه بویایی

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 149-158

مهدی شکوری؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت؛ حسینعلی عبدالحی