نویسنده = %D8%B1%D8%B6%D8%A7 %D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%84 %D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87 %DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1%DB%8C
ارزیابی تاثیر دما، زمان و pH بر پایداری رنگدانه فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis)

دوره 26، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 85-93

رضا صفری؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری


مقایسه ترکیبات غذایی گوشت ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) و ماهی علف خوار پرورشی (Ctenopharyngodon idella) و فرآوری ماریناد از آنها

دوره 12، شماره 4، بهمن و اسفند 1382، صفحه 13-28

رضا اسماعیل زاده کناری؛ محمد علی سحری؛ زهره حمیدی اصفهانی