نویسنده = %D8%A7%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D9%86 %D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C %D9%81%D8%B1
تاثیر اسانس آویشن به همراه پد جاذب بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 187-198

احمد پودینه؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم؛ احسان احمدی فر


تاثیر پودر گلبرگ زعفران بر عملکرد رشد، تغذیه و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی لارو ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)

دوره 28، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 33-44

احسان احمدی فر؛ حسین آدینه؛ مهدیه فدایی راینی؛ سمیرا مقدم فر