نویسنده = افشین فهیم
مقایسه ویژگی‌‌های کیفی نان فطیر غنی شده با گوشت ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال

دوره 32، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 129-141

مهدی آل‌‌بوفتیله؛ سید حسن جلیلی؛ سمیرا جدی؛ فاطمه نوغانی؛ صغری کمالی؛ افشین فهیم؛ مینا احمدی


ارزیابی ماندگاری و کیفیت پودر سوپ صنعتی غنی‌شده با میگوی Macrobrachium nipponense طی فرمولاسیون نوین و 6 ماه نگهداری در دمای اتاق

دوره 27، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 39-48

قربان زارع گشتی؛ یاسمن اعتمادیان؛ علی اصغر خانی پور؛ محمد صیاد بورانی؛ معصومه رهنما؛ عظمت دادای قندی؛ فرشته خدابنده؛ فاطمه نوغانی؛ افشین فهیم؛ مینا احمدی