کلیدواژه‌ها = قابلیت هضم
تأثیر منابع مختلف کربوهیدرات بر عملکرد رشد، ترکیب بدن، قابلیت هضم پذیری و آنزیم‏های کبدی و گوارشی تاس‏ماهی سیبری (Acipenser baerii)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 02 دی 1399

محمود محسنی؛ رضا طاعتی؛ شهرام دادگر؛ علی علیپور


تاثیر افزودن مکمل بتائین به جیره غذایی ماهی آزاد دریای خزر(Salmo caspius) و اثرات آن بر عملکرد رشد، ترکیب بدن، شاخص‌های بیوشیمیایی سرم خون و قابلیت هضم

دوره 30، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 135-147

محمود محسنی؛ سلطنت نجارلشگری؛ یونس گل علیپور؛ محمد اسماعیل راست روان


تعیین قابلیت هضم ظاهری اجزای متداول مورد استفاده در ساخت خوراک فیلماهی (Huso huso) جوان

دوره 29، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 153-164

میرمسعود سجادی؛ ایوب یوسفی؛ میرحامد سیدحسنی؛ بهرام فلاحتکار


بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر میزان رشد، ترکیب شیمیایی بدن و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 165-177

محمود محسنی؛ محمد پورکاظمی؛ مصطفی کرمی نسب؛ محمد اسماعیل راست‌روان