کلیدواژه‌ها = سیستم ایمنی
تعداد مقالات: 4
1. ارزیابی مکمل های غذایی باکتری Pediococcus acidilactici و قارچ خوراکی Agaricus bisporus بر شاخص-های ایمنی موکوس پوست ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو ذرات نقره

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 97-109

سیدرضا خالقی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ حدیثه کشیری؛ حامد پاک نژاد؛ سید حسین حسینی فر


2. تاثیر مکمل غذایی اسپیرولینا (Arthrospira platensis) بر سیستم ایمنی و فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی کوی((Cyprinus carpio carpio

دوره 26، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 23-32

فاطمه انصاری فرد؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ مهدی سلطانی


3. اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک

دوره 22، شماره 3، خرداد و تیر 1392، صفحه 1-12

رضا پورغلام؛ مصطفی شریف روحانی؛ رضا صفری؛ علی اصغر سعیدی؛ محمد بینایی؛ راحله نجفیان؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ ابوالفضل سپهداری