کلیدواژه‌ها = غنی سازی
مقایسه ویژگی‌‌های کیفی نان فطیر غنی شده با گوشت ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال

دوره 32، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 129-141

مهدی آل‌‌بوفتیله؛ سید حسن جلیلی؛ سمیرا جدی؛ فاطمه نوغانی؛ صغری کمالی؛ افشین فهیم؛ مینا احمدی


بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 165-170

صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی؛ مهرداد نصری؛ فاطمه نوغانی؛ ژاله خوشخو


تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا

دوره 26، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 119-130

سید صابر مستولی‌زاده؛ یزدان مرادی؛ محمد صدیق مرتضوی؛ عباسعلی مطلبی؛ منصوره قائنی


یافته کوتاه: تاثیر روتیفر آب شیرین غنی شده با ویتامین C بر شاخصهای رشدلاروتاسماهی ایرانی(Acipenser persicus)

دوره 24، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1393، صفحه 139-143

رودابه روفچایی؛ مریم فلاحی کپورچالی؛ داریوش پروانه مقدم؛ فروزان چوبیان


مقایسه ترکیبات شیمیایی آرتمیا ارومیانا غنی شده با منابع و سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (HUFA) در زمانهای مختلف

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1388، صفحه 43-54

محمود حافظیه؛ صالح کامارودین؛ چی رز بن سعد؛ مصطفی کمال عبد ستار؛ ناصر آق؛ حمیرا حسین پور


اثر آرتمیا اورمیانای غنی شده با ویتامین E و اسیدهای چرب غیراشباع بر میزان رشد، بازماندگی و مقاومت به تنش شوری

دوره 17، شماره 2، مرداد و شهریور 1387، صفحه 49-58

محمدعلی جلالی؛ سید عباس حسینی؛ محمدرضا ایمانپور؛ علی اکبر علیمحمدی