کلیدواژه‌ها = %D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4 %D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C
بررسی فاکتورهای شیمیایی، ارزش غذایی و میزان پذیرش کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) خشک طعم‌دار تولید شده به روش صنعتی

دوره 26، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 1-12

علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده


تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)

دوره 20، شماره 2، فروردین و اردیبهشت 1390، صفحه 97-108

الهام قیومی جونیانی؛ ژاله خوشخو؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی


تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1386، صفحه 63-72

ابوالفضل زارعی؛ محمود حافظیه


تعیین ارزش غذایی دوکفه ای Anodonta cygnea در منطقه سلکه ( تالاب انزلی ) در دو فصل پاییز و بهار

دوره 15، شماره 3، آذر و دی 1385، صفحه 9-22

آریا اشجع اردلان؛ ژاله خوشخو؛ سهراب معینی؛ محمد ربانی


تعیین ارزش غذایی اویستر صخره ای Saccostrea cucullata در سواحل دریای عمان

دوره 13، شماره 2، مرداد و شهریور 1383، صفحه 23-32

آریا اشجع اردلان؛ حسین عمادی؛ داود بهزادی؛ ژاله خوش خو