کلیدواژه‌ها = ارزش غذایی
تعداد مقالات: 7
1. بررسی فاکتورهای شیمیایی، ارزش غذایی و میزان پذیرش کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) خشک طعم‌دار تولید شده به روش صنعتی

دوره 26، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 1-12

علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده


4. تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)

دوره 20، شماره 2، فروردین و اردیبهشت 1390، صفحه 97-108

الهام قیومی جونیانی؛ ژاله خوشخو؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی


5. تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1386، صفحه 63-72

ابوالفضل زارعی؛ محمود حافظیه


6. تعیین ارزش غذایی دوکفه ای Anodonta cygnea در منطقه سلکه ( تالاب انزلی ) در دو فصل پاییز و بهار

دوره 15، شماره 3، آذر و دی 1385، صفحه 9-22

آریا اشجع اردلان؛ ژاله خوشخو؛ سهراب معینی؛ محمد ربانی


7. تعیین ارزش غذایی اویستر صخره ای Saccostrea cucullata در سواحل دریای عمان

دوره 13، شماره 2، مرداد و شهریور 1383، صفحه 23-32

آریا اشجع اردلان؛ حسین عمادی؛ داود بهزادی؛ ژاله خوش خو