کلیدواژه‌ها = جیره غذایی
اثرات تغذیه با منابع مختلف مکمل روی بر تغییرات آنزیمی و یونی پلاسمای سمینال مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 مرداد 1398

اسماعیل کاظمی؛ ایمان سوری‌نژاد؛ علیرضا قائدی؛ سید علی جوهری؛ زهرا قاسمی


اثرات نانوذرات سلنیوم بر عملکرد آنزیم‌های آنتی اکسیدانی و یون‌های تخمک مولدین قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 32، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 53-62

عیسی فلاحت ناصرآباد؛ اسماعیل کاظمی؛ سید عبدالحمید حسینی؛ محمدمیثم صلاحی اردکانی؛ رقیه محمودی


مقایسه روش های مختلف آماده کردن جیره خوراک فراسودمند حاوی پروبیوتیک بومی تک سل بر شاخص های رشد پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 71-81

مریم میربخش؛ مهزاد برنجی؛ ژاله مهاجری برازجانی؛ بابک قائدنیا؛ محمد علی نظاری


یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus)

دوره 22، شماره 1، مرداد و شهریور 1392، صفحه 175-184

سید مهدی حسینی فرد؛ مراد شاکر خشرودی؛ سیده حوری بیکایی؛ نرمین عزت رحیمی؛ مجید رازقی منصور


اثر متقابل سطوح مختلف پروتئین و شوری بر روی رشد،بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن شاه میگوی چنگال باریک Astacus leptodactylus

دوره 21، شماره 2، فروردین و اردیبهشت 1392، صفحه 41-52

زهرا غیاثوند؛ عباس متین فر؛ علیرضا ولی پور؛ رضا چنگیزی


تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لارو ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی

دوره 21، شماره 1، خرداد و تیر 1391، صفحه 65-78

ندا خسروی بختیاروندی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رجب محمد نظری؛ چنگیز مخدومی


بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین گیاهی بر رشد میگوی پا سفید ((Litopenaeus vannamei

دوره 17، شماره 2، مرداد و شهریور 1387، صفحه 79-88

رضا قربانی واقعی؛ عباس متین فر؛ نادر سامانی؛ غلامحسین فقیه؛ رسول قربانی


آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی ( Litopenaeus vannamei )

دوره 17، شماره 1، خرداد و تیر 1387، صفحه 109-116

ابوالفضل عسکری ساری؛ عباس متین فر؛ عبدالحمید عابدیان


بررسی عملکرد مکمل فیتاز بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 16، شماره 2، مرداد و شهریور 1386، صفحه 75-84

پگاه زرگریان؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رجب محمد نظری


تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر ( Salmo trutta caspius )

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1386، صفحه 93-102

علی صابر؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ فریده حیاتی