کلیدواژه‌ها = %D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%BE%D8%AA%D9%88%DA%A9%D9%88%DA%A9%D9%88%D8%B3 %D8%A7%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C
بررسی in vitro فعالیت ضد باکتریایی عصاره و نانوعصاره مرزنگوش (Origanum vulgare) در مقایسه با فلورفنیکل و نانوفلورفنیکل بر ضد استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae)

دوره 26، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 41-50

مسعود حقیقی؛ سید محمد اسماعیل فخار زاده؛ سلطنت نجار لشگری؛ بهنام پور مولایی


اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک

دوره 22، شماره 3، خرداد و تیر 1392، صفحه 1-12

رضا پورغلام؛ مصطفی شریف روحانی؛ رضا صفری؛ علی اصغر سعیدی؛ محمد بینایی؛ راحله نجفیان؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ ابوالفضل سپهداری