کلیدواژه‌ها = غذای دستی
تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات جیره بر رشد، بازماندگی و ترکیبات بدن بچه ماهیان سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum Kamenskii, 1901)

دوره 21، شماره 4، خرداد و تیر 1392، صفحه 85-94

صدیقه محمدزاده؛ حمید نویریان؛ حسین اورجی؛ بهرام فلاحتکار


بررسی مقایسه جایگزینی طیف غذای مصنوعی دستساز و وارداتی با غذای زنده در تغذیه مراحل زوآی 1 تا پست لارو 15 میگوی پاسفید غربی

دوره 20، شماره 3، خرداد و تیر 1390، صفحه 87-102

رضا قربانی واقعی؛ عباس متین فر؛ خسرو آئین جمشید؛ محمود حافظیه؛ رسول قربانی