کلیدواژه‌ها = %DA%AF%DB%8C%D8%B4 %D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C%D8%A7%D9%86
بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم

دوره 22، شماره 1، مرداد و شهریور 1392، صفحه 157-170

علیرضا یوسفی؛ مرضیه موسوی نسب؛ محسن گواهیان


معرفی نشانگرهای ژنتیکی برای شناسایی و جداسازی چهار گونه از خانواده گیش ماهیان خلیج فارس و دریای عمان به روش PCR-RFLP

دوره 16، شماره 4، بهمن و اسفند 1386، صفحه 1-14

سورنا ابدالی؛ سهراب رضوانی؛ غلامحسین وثوقی؛ محمد پورکاظمی