کلیدواژه‌ها = کیلکا
مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120

فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی


بررسی تغذیه کیلکای معمولی در حوضه جنوبی دریای خزر(سواحل استان مازندران)

دوره 18، شماره 3، مهر و آبان 1388، صفحه 79-88

مژگان روشن طبری؛ نوربخش خداپرست؛ فریبا واحدی؛ محمدتقی رستمیان


جداسازی و شناسایی مهمترین باکتریها و قارچهای مولد فساد از پودر ماهی کلیکا در استان گیلان

دوره 14، شماره 4، آذر و دی 1384، صفحه 127-138

منیره فئید؛ نور امیر مظفری؛ ابوالفتح شجاعی ارانی


تهیه کراکر از کیلکا

دوره 7، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1377، صفحه 25-44

امیر هوشنگ شجاعی


بررسی زمان تولید مثل ، هم آوری و تغذیه سه گونه کیلکا در سواحل جنوبی دریای خزر ( منطقه بابلسر )

دوره 6، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1376، صفحه 65-78

مهدی نادری؛ حسن فضلی؛ محمد علی افرایی؛ علی گنجیان


وفور و پراکنش کیلکا در آبهای ایران

دوره 2، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1372، صفحه 11-25

بهرام رضوی صیاد