کلیدواژه‌ها = عصاره
اثر ترکیبات زیست فعال آویشن شیرازی (Zataria multiflora)بر کیفیت روغن استخراجی از زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)در طول نگهداری

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 189-200

فاطمه شرفی؛ سید مهدی حسینی؛ محمود ناصری؛ سید محمد موسوی


بررسی فعالیت ضد باکتریایی عصاره آبی و اتانولی جلبک قهوه‌ای (Sargassum glaucescens ) در سواحل چابهار

دوره 22، شماره 4، مهر و آبان 1393، صفحه 13-20

جواد پیمانی؛ احمد قرایی؛ مصطفی غفاری؛ علی طاهری