کلیدواژه‌ها = ایمنی
تعداد مقالات: 6
1. مقایسه اثرات خوراکی سلنیت سدیم و نانو ذره سلنیوم بر عملکرد رشد، آنزیم‌های کبدی و دفاع آنتی اکسیدانی ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus

دوره 28، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 57-68

فرحناز کیان ارثی؛ علیرضا صفاهیه؛ نگین سلامات؛ امیر پرویز سلاطی؛ حسین هوشمند


5. بکارگیری دو گونه از پروبیوتیک‎های باسیلوسی بر پاسخ‎های ایمنی و فلور میکروبی روده پست‎لارو میگوی پا سفید غربی Litopenaeus vannamei (Boone, 1931)

دوره 23، شماره 4، بهمن و اسفند 1393، صفحه 105-117

داریوش عبداللهی آرپناهی؛ حجت‎الله جعفریان؛ مهدی سلطانی؛ حُسنی قلی‎پور کنعانی


6. تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر برخی شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 24، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1393، صفحه 37-46

میلاد عادل؛ رضا پورغلام؛ سید جلیل ذریه زهرا؛ مریم قیاسی