کلیدواژه‌ها = ارزیابی حسی
تغییرات کیفی میگوی سرتیز (Metapenaeus affinis) طی نگهداری با تأخیر در یخ‌

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 167-177

بهمن میربلوک؛ جواد قاسم زاده؛ سلیم شریفیان


مقایسه تغییرات کیفی میگوی (Metapenaeus affinis) با پوست طی نگهداری شده در یخ و یخچال

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 123-136

ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی


مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120

فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی


بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM )

دوره 23، شماره 3، مهر و آبان 1393، صفحه 69-79

قربان زارع گشتی؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی؛ علی اصغر خانی پور؛ نسرین مشائی؛ سید حسن جلیلی؛ مینا سیف زاده؛ فریدون رفیع پور؛ فرحناز لکزایی