کلیدواژه‌ها = %D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87
اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 32، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 95-105

سمیه کیانی شاهوندی؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ مژگان خدادادی


اثر راهبردهای تغذیهای بر عملکرد رشد، شاخص‌‌های هماتولوژیک و پارامترهای بیوشیمیایی مولدین نر قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 32، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 1-15

محمد محمدی؛ بهرام فلاحتکار؛ میرمسعود سجادی؛ عرفان اکبری نرگسی


عادات غذایی میگو ببری سبز (De Hann, 1848 Penaeus semisulcatus) در آبهای ساحلی خلیج فارس (استان هرمزگان)

دوره 32، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 73-83

سهیلا محمدمرادی؛ محسن صفائی؛ فرشته سراجی


تاثیر کوئرستین عادی و نانوکپسوله شده با کیتوزان بر پروفایل اسید چرب بافت عضله و تخمک ماهی زبرا (Danio rerio)

دوره 30، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 39-49

محمدرضا کلباسی؛ محمد بهزادی طایمه؛ حامد پا‌‌ک‌‌نژاد


عملکرد رشد و شاخص‌های خونی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss): بررسی اثر اختصاصی پروبیوتیک در مولدین نر

دوره 28، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 101-112

عرفان اکبری نرگسی؛ بهرام فلاحتکار؛ محمد محمدی


بررسی برخی از فراسنجه‌های زیستی ماهی گوازیم دم‌ رشته‌ای (Nemipterus japonicus) در سواحل خلیج فارس (استان بوشهر)

دوره 26، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 37-46

مصطفی رمضانپور بیجائیه؛ عالی حسینی؛ امین اوجی‌فرد؛ اکبر عباس زاده


تاثیر غلظت‌های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص‌های رشد و بازماندگی بچه‌ماهیان انگشت‌قد کپور معمولی Cyprinus carpio

دوره 26، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 1-14

سید حسین حسینی مشهدی؛ مسعود هدایتی فرد؛ شایان قبادی


بررسی امکان جایگزینی روغن های گیاهی (سبوس برنج، سویا و بزرک) به جای روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 22، شماره 2، آذر و دی 1392، صفحه 99-112

حبیب اله گندمکار؛ مهران جواهری بابلی؛ عین اله گرجی پور؛ حسین مرادیان


برآورد میزان خطر برخی از فلزات ناشی از مصرف ماهی حلوا سفید و شوریده در استان هرمزگان

دوره 22، شماره 2، آذر و دی 1392، صفحه 127-136

محمد صدیق مرتصوی؛ سلیم شریفیان؛ ناصر آقاجری


یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus)

دوره 22، شماره 1، مرداد و شهریور 1392، صفحه 175-184

سید مهدی حسینی فرد؛ مراد شاکر خشرودی؛ سیده حوری بیکایی؛ نرمین عزت رحیمی؛ مجید رازقی منصور


تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات جیره بر رشد، بازماندگی و ترکیبات بدن بچه ماهیان سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum Kamenskii, 1901)

دوره 21، شماره 4، خرداد و تیر 1392، صفحه 85-94

صدیقه محمدزاده؛ حمید نویریان؛ حسین اورجی؛ بهرام فلاحتکار


وضعیت سازگاری، رشد و بازماندگی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) در شرایط پرورشی آب لب شور بافق

دوره 21، شماره 2، فروردین و اردیبهشت 1392، صفحه 23-30

حبیب سرسنگی علی آبادی؛ محمد محمدی؛ نسرین مشایی؛ فرهاد رجبی پور؛ احمد بیطرف؛ مجید عسکری؛ جلیل معاضدی؛ حسن نظام آبادی؛ همایون حسین زاده صحافی


تاثیر شیرابه کود آلی تخمیر شده بیهوازی در پرورش ماهی سفید (تا 1 گرم) و مقایسه فاکتورهای رشد و بقاء با تغذیه مرسوم

دوره 21، شماره 2، فروردین و اردیبهشت 1392، صفحه 65-76

مریم فلاحی؛ منصور شریفیان؛ محمدحسین طلوعی؛ افشن امیری؛ جواد دقیق روحی


بررسی اثرات گلوکان بر ایمنی، پاره ای از شاخص‌های خونی و میکروبیوتای روده‌ای بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

دوره 21، شماره 3، آذر و دی 1391، صفحه 73-84

رودابه روفچایی؛ سیدحسین حسینی فر؛ محمد صیاد بورانی؛ حسن مقصودیه کهن؛ عباسعلی زمینی؛ منیره فئید


تاثیر عصاره سیر برفاکتورهای رشد و بازماندگی در پست لاروهای میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

دوره 21، شماره 1، خرداد و تیر 1391، صفحه 39-46

مریم جوادزاده؛ علیرضا سالارزاده؛ مازیار یحیوی؛ محمود حافظیه؛ حامد درویش پور


تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لارو ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی

دوره 21، شماره 1، خرداد و تیر 1391، صفحه 65-78

ندا خسروی بختیاروندی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رجب محمد نظری؛ چنگیز مخدومی


تاثیر رنگدانه آستازانتین بر کارایی رشد، بازماندگی و تجمع رنگدانه در پست لارو میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei)

دوره 21، شماره 1، خرداد و تیر 1391، صفحه 89-100

بیژن رجبی؛ علیرضا سالارزاده؛ مازیار یحیوی؛ سعید مسندانی؛ محسن نیرومند