کلیدواژه‌ها = حداقل غلظت مهار کنندگی
تعداد مقالات: 2
1. بررسی اثر مهارکنندگی عصاره‌های دی‌اتیل‌اتری و متانولی شقایق موکتی (Sarcophyton spp.) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp.) بر باکتری‌های اشرشیاکلی (Escherichia coli) و باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis)

دوره 28، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 195-205

مرضیه منصورلکورج؛ کامران رضایی توابع؛ علیرضا میرواقفی؛ ملیکا ناظمی؛ محمد علی نعمت‌اللهی؛ مجتبی جهاندیده


2. بررسی فعالیت ضد‌ باکتریایی ساپونین استخراج‌شده از خیار دریایی گونه (Stichopus hermanni) جمع آوری شده از خلیج فارس

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 53-63

زهرا سالاری؛ ایمان سوری نژاد؛ ملیکا ناظمی؛ مرتضی یوسف زادی