کلیدواژه‌ها = %D9%87%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B2 %D8%A2%D9%86%D8%B2%DB%8C%D9%85%DB%8C
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای هیدورلیز شده از پوسته خرچنگ Portunus segnis

دوره 30، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 65-77

‌‌زینب ‌‌عبادی؛ بابک دوست شناس؛ نسرین سخایی؛ کمال غانمی


بررسی خواص ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 117-128

زهرا یعقوب زاده؛ حامی کابوسی؛ فاطمه پیروی قادیکلایی؛ رضا صفری؛ اسماعیل فتاحی