کلیدواژه‌ها = %DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86 %D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C
بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 22، شماره 2، آذر و دی 1392، صفحه 87-98

یاسمن فهیم دژبان؛ عباسعلی مطلبی؛ سید ابراهیم حسینی؛ علی اصغر خانی‌پور؛ مهدی سلطانی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده


میزان تاثیر اسانس مرزه (Satureja hortensis ) در جلوگیری از تولید سم آفلاتوکسین در غذای آبزیان

دوره 21، شماره 3، آذر و دی 1391، صفحه 137-144

لاله یزدانپناه گوهرریزی؛ ابوالفضل سپهداری؛ عیسی شریف پور؛ مصطفی شریف روحانی؛ داوود درویشی


تاثیر عصاره سیر برفاکتورهای رشد و بازماندگی در پست لاروهای میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

دوره 21، شماره 1، خرداد و تیر 1391، صفحه 39-46

مریم جوادزاده؛ علیرضا سالارزاده؛ مازیار یحیوی؛ محمود حافظیه؛ حامد درویش پور


غلظت نیمه کشنده اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) در بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)

دوره 20، شماره 2، فروردین و اردیبهشت 1390، صفحه 89-96

مصطفی شریف روحانی؛ مسعود حقیقی؛ حسین عصاییان


اثرات بیهوشی عصاره گیاهان سنبل الطیب ، بادرنجبویه ، خشخاش ، شقایق بر ماهی قرمز حوض

دوره 17، شماره 1، خرداد و تیر 1387، صفحه 91-98

سید صدیق اعتقاد؛ سیاوش قوامی؛ جاوید مرتضوی؛ حمید میرزایی