%0 Journal Article %T بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC) %J مجله علمی شیلات ایران %I موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور %Z 1026-1354 %A کمالی, صغری %A زارع گشتی, قربان %A نصری, مهرداد %A نوغانی, فاطمه %A خوشخو, ژاله %D 2019 %\ 01/21/2019 %V 27 %N 6 %P 165-170 %! بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC) %K ماکارونی %K کنسانتره پروتئین ماهی %K غنی سازی %K کپور نقره ای %K اسید های آمینه %R 10.22092/isfj.2018.117891 %X ماکارونی، کنسانتره پروتئین ماهی، غنی سازی، کپور نقره ای، اسید های آمینه %U https://isfj.areeo.ac.ir/article_117891_8e20426912d6926e5d1383fa3f4242e7.pdf