اثرات جایگزینی جلبک Dunaliella salina با سبوس گندم و برنج و پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus بر شاخص های رشد، تجزیه تقریبی بدن و ترکیب اسیدهای چرب Artemia franciscana

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

چکیده

مطالعه حاضر جایگزینی جلبک Dunaliella salina (غذای متداول مورد استفاده جهت کشت آرتمیا) با سبوس گندم، سبوس برنج و ترکیب آن ها (به عنوان منابع غذایی ارزانقیمت و در دسترس) به همراه پروبیوتیک                    L. rhamnosus GG را بر شاخص های رشد، ترکیب لاشه و اسیدهای چرب زیتوده آرتمیا مورد بررسی قرار می دهد که می تواند در بهینه سازی تولید انبوه زیتوده آرتمیا و سرانجام توسعه پایدار صنعت رو به رشد آبزی پروری کشور راهگشا باشد.

کلیدواژه‌ها


عنوان مقاله [English]

a

نویسندگان [English]

  • Sh. Ashghi
  • F. Nori
  • A. Imani
  • N. Agh