نمایه نویسندگان

آ

  • آزور، ادریس یافته علمی کوتاه: اولین گزارش بادکنک ماهی (Takifugu oblongus Bloch, 1786) از آب های شمال خلیج فارس [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 134-138]
  • آقاجری، ناصر برآورد میزان خطر برخی از فلزات ناشی از مصرف ماهی حلوا سفید و شوریده در استان هرمزگان [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 127-136]

ا

  • ابراهیمی درچه، عیسی بررسی روند تغییرات زمانی و مکانی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی رسوبات تالاب چغاخور [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
  • ابراهیم زاده موسوی، حسینعلی بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی و شناسایی مولکولی نمونه های ساپرولگنیای جداسازی شده از تخم ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius) به روش RAPD – PCR [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 82-92]
  • اجلالی، کیوان بررسی اثرات مانسون تابستانه بر فراوانی دوکفه‌ای‌ها و شکم پایان در سواحل ایرانی دریای عمان [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 15-23]
  • احمدی، سارا بررسی مراحل توسعه و تکوین جنینی ماهی بنی (Barbus sharpeyi Gunther, 1874) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 1-12]
  • احمدی، محمدرضا بررسی اثرات مانسون تابستانه بر فراوانی دوکفه‌ای‌ها و شکم پایان در سواحل ایرانی دریای عمان [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 15-23]
  • احمدوند، محسن بازارپسندی فیله‌ی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استان‌های تهران، گیلان ومازندران [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 1-11]
  • اسکندری، سهیل تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای(Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (Nigella sativa L.) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 71-84]
  • اسماعیلی، علیرضا بررسی روند تغییرات زمانی و مکانی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی رسوبات تالاب چغاخور [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
  • اشجع اردلان، آریا تاثیر هورمون 17 آلفا متیل تستوسترون بر تغییر جنسیت ماهی کالیکو (Labeotropheous foellobroni ) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 27-36]
  • اصغری، ثمانه بررسی اثرات مانسون تابستانه بر فراوانی دوکفه‌ای‌ها و شکم پایان در سواحل ایرانی دریای عمان [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 15-23]
  • اقتصادی عراقی، پیمان ارزیابی ثبات لیزوزومی و شکنندگی غشاء سلول گلبول قرمز خون ماهی گل خورک ( Boleophthalmus dussumieri) به عنوان نشانگر زیستی هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه‌ای [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 65-76]
  • امدادی، بهزاد تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف آرد ماهی توسط کنجاله سویا در جیره غذایی بچه ماهیان ازون برونAcipenser stellatus) )، بر میزان رشد، ضریب تبدیل غذایی و میزان ترکیبات شیمیایی لاشه، عضله و بافت کبد [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 23-34]
  • امیری، فرخ مقایسه نسبت جایگزینی کپور ماهیان هندی با کپورماهیان مرسوم در استخر خاکی استان خوزستان [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 117-128]
  • امیر جنتی، آمنه تنوع و تمایز ژنتیکی ماهی کیلکای معمولی خزری (Clupeonella cultriventris Nordmann, 1840) سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 139-148]
  • امیرخانی، اسماعیل اثر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره غذایی بر روند رشد بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 107-118]
  • امینی، هومن مقایسه راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین های موجود در امعاء و احشای ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) با استفاده از آنزیم [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 149-156]

ب

  • باباعلیان، علیرضا تاثیر عوامل خطر محیطی در بروز استرپتوکوکوزیس در مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) رودخانه هراز به روش Logistic Regression [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 60-73]
  • باباعلیان، علیرضا بررسی میزان شیوع استرپتوکوکوزیس در ماهیان قزل الای رنگین کمان درمزارع پرورشی شرق استان مازندران (حوضه رودخانه هراز ) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 41-50]
  • بانکه ساز، زهرا اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 1-12]
  • باهنر، علیرضا بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی و شناسایی مولکولی نمونه های ساپرولگنیای جداسازی شده از تخم ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius) به روش RAPD – PCR [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 82-92]
  • بیکایی، سیده حوری یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 175-184]
  • بینایی، محمد اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 1-12]
  • بینایی، محمد بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی و شناسایی مولکولی نمونه های ساپرولگنیای جداسازی شده از تخم ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius) به روش RAPD – PCR [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 82-92]
  • بندانی، غلامعلی یافته علمی کوتاه: اولین گزارش میگوی Macrobrachium nipponense در تالاب های آلاگل،آلماگل و آجی گل استان گلستان [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 164-170]
  • بهزادی، سیامک پویایی جمعیت و زیست شناسی تولید مثل ماهی گل خورک ماری (Scartelaos tenuis) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 37-48]

پ

  • پیتاسی، دیانا یافته علمی کوتاه: اولین گزارش بادکنک ماهی (Takifugu oblongus Bloch, 1786) از آب های شمال خلیج فارس [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 134-138]
  • پذیر، محمدخلیل بررسی روند مهاجرت میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) در آبهای هرمزگان [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 34-40]
  • پیری، حسین یافته علمی کوتاه: بررسی پرورش ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) در استخرهای خاکی با تراکم های مختلف در آب شیرین [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 171-174]
  • پرمه، پریسا استخراج و شناسایی استروئیدهای دو گونه جلبک دریایی Sargassum oligocystum و Nizamudiinia zanardinii دریای عمان و خلیج فارس [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 23-30]
  • پژند، ذبیح اله مطالعه اثرات استفاده از دافنی غنی شده با جلبک‌های میکروسکوپی بر بازماندگی و برخی شاخصهای رشد لارو تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 47-54]
  • پیکان حیرتی، فاطمه اثر غلظت های تحت کشنده کادمیوم بر برخی تغییرات بافتی در آبشش بچه تاس‌ماهی استرلیاد پرورشی(Acipenser ruthenus) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 71-81]
  • پیمانی، جواد بررسی فعالیت ضد باکتریایی عصاره آبی و اتانولی جلبک قهوه‌ای (Sargassum glaucescens ) در سواحل چابهار [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 13-20]
  • پورعلی، حمیدرضا مطالعه اثرات استفاده از دافنی غنی شده با جلبک‌های میکروسکوپی بر بازماندگی و برخی شاخصهای رشد لارو تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 47-54]
  • پورعلی، حمیدرضا اثر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره غذایی بر روند رشد بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 107-118]
  • پورغلام، رضا اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 1-12]
  • پور غلام، رضا ارزیابی صید و ذخایر ماهی کیلکای معمولی(Clupeonella cultriventris caspia ) در سواحل ایرانی دریای خزر طی سالهای 1375 الی 1390 [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 13-22]
  • پورکاظمی، محمد تنوع و تمایز ژنتیکی ماهی کیلکای معمولی خزری (Clupeonella cultriventris Nordmann, 1840) سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 139-148]
  • پورکاظمی، محمد یافته علمی کوتاه: کاریولوژی ماهی خیاطه (Alburnoides bipunctatus) منطقه زابل [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 137-146]

ت

  • تقوی، محمد جواد اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 1-12]
  • تورجی، محمد رضا بررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونی‌های پرورش‌دهندگان ماهیان گرم آبی (مطالعه موردی استان گیلان و مازندران) [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 103-116]

ج

  • جانباز، علی اصغر ارزیابی صید و ذخایر ماهی کیلکای معمولی(Clupeonella cultriventris caspia ) در سواحل ایرانی دریای خزر طی سالهای 1375 الی 1390 [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 13-22]
  • جعفرپور، سید علی ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 35-46]
  • جلیلی، سید حسن اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]
  • جمیلی، شهلا بررسی اثر ضد قارچ متابولیتهای ثانویه نیمه قطبی- غیرقطبی اسفنج Ircinia mutans در دو فصل تابستان و زمستان موجود در جزیره کیش، خلیج فارس [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 129-138]
  • جمیلی، شهلا استخراج و شناسایی استروئیدهای دو گونه جلبک دریایی Sargassum oligocystum و Nizamudiinia zanardinii دریای عمان و خلیج فارس [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 23-30]
  • جواهری بابلی، مهران بررسی امکان جایگزینی روغن های گیاهی (سبوس برنج، سویا و بزرک) به جای روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 99-112]

چ

  • چراغی شوی، مهدیه شاخص های تغذیه‌ای گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) دریای عمان (سیستان و بلوچستان) [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 31-40]
  • چوبیان، فروزان مطالعه اثرات استفاده از دافنی غنی شده با جلبک‌های میکروسکوپی بر بازماندگی و برخی شاخصهای رشد لارو تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 47-54]

ح

  • حاجی‌مرادلو، عبدالمجید یافته علمی کوتاه: تأثیر آلودگی به انگل (Posthodiplostomum cuticola (Nordmann, 1832 برنرخ رشد ماهیان نهر زرین‌گل- استان گلستان [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 128-133]
  • حافظیه، محمود مطالعه اثرات استفاده از دافنی غنی شده با جلبک‌های میکروسکوپی بر بازماندگی و برخی شاخصهای رشد لارو تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 47-54]
  • حافظیه، محمود شاخص های تغذیه‌ای گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) دریای عمان (سیستان و بلوچستان) [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 31-40]
  • حبیبی کوتنایی، فرشیده تاثیر عوامل خطر محیطی در بروز استرپتوکوکوزیس در مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) رودخانه هراز به روش Logistic Regression [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 60-73]
  • حبیبی کوتنایی، فرشیده بررسی میزان شیوع استرپتوکوکوزیس در ماهیان قزل الای رنگین کمان درمزارع پرورشی شرق استان مازندران (حوضه رودخانه هراز ) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 41-50]
  • حدادی مقدم، کورش مطالعه اثرات استفاده از دافنی غنی شده با جلبک‌های میکروسکوپی بر بازماندگی و برخی شاخصهای رشد لارو تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 47-54]
  • حسام زاده حجازی، سید محسن مطالعات مورفو-آناتومیک جلبک قرمزGracilaria corticata در سواحل خلیج فارس و دریای عمان [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 60-70]
  • حسینی، ابراهیم تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای(Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (Nigella sativa L.) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 71-84]
  • حسینی، سیدابراهیم بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 132-146]
  • حسینی، سید ابراهیم بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 87-98]
  • حسینی، سید عباس یافته علمی کوتاه: تأثیر آلودگی به انگل (Posthodiplostomum cuticola (Nordmann, 1832 برنرخ رشد ماهیان نهر زرین‌گل- استان گلستان [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 128-133]
  • حسینی، هدایت تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای(Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (Nigella sativa L.) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 71-84]
  • حسین زاده صحافی، همایون تاثیر هورمون 17 آلفا متیل تستوسترون بر تغییر جنسیت ماهی کالیکو (Labeotropheous foellobroni ) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 27-36]
  • حسین زاده صحافی، همایون مقایسه نسبت جایگزینی کپور ماهیان هندی با کپورماهیان مرسوم در استخر خاکی استان خوزستان [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 117-128]
  • حسینی فرد، سید مهدی یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 175-184]
  • حکیمی مفرد، رضا بررسی مراحل توسعه و تکوین جنینی ماهی بنی (Barbus sharpeyi Gunther, 1874) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 1-12]

خ

  • خانی پور، علی اصغر بررسی شاخص های شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کیلکا- کپور نقره ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلیسیوس [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 41-49]
  • خانی‌پور، علی اصغر بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 87-98]
  • خدابنده، صابر قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 74-90]
  • خدابنده، فرشته بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 87-98]
  • خدادادی، مژگان بررسی مراحل توسعه و تکوین جنینی ماهی بنی (Barbus sharpeyi Gunther, 1874) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 1-12]
  • خیرآبادی، نبی اله یافته علمی کوتاه: شناسایی خرچنگ منزوی libanarius signatus در جزیره هرمز؛ فراوانی، نسبت جنسی و عادت صدف‌گزینی این گونه [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 119-127]
  • خسروی، علیرضا بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی و شناسایی مولکولی نمونه های ساپرولگنیای جداسازی شده از تخم ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius) به روش RAPD – PCR [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 82-92]
  • خسروانی زاده، علی یافته علمی کوتاه: کاریولوژی ماهی خیاطه (Alburnoides bipunctatus) منطقه زابل [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 137-146]
  • خلفه نیلساز، منصور ارزیابی فیتوپلانکتونها در پساب‌های کشاورزی بعنوان شاخصی در امکان سنجی آبزی پروری در محدوده رودخانه کارون ( اهواز تا خرمشهر) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 55-64]
  • خوشباور رستمی، حسینعلی یافته علمی کوتاه: اولین گزارش میگوی Macrobrachium nipponense در تالاب های آلاگل،آلماگل و آجی گل استان گلستان [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 164-170]
  • خوش خلق، مجید رضا تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر عملکرد رشد بچه ماهی سفید دریای خزر (1901 Rutilus frisii kutum Kamensky,) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 101-116]

د

  • دارنهال، طاهره مقایسه راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین های موجود در امعاء و احشای ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) با استفاده از آنزیم [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 149-156]
  • دانشور، فاطمه تنوع و تمایز ژنتیکی ماهی کیلکای معمولی خزری (Clupeonella cultriventris Nordmann, 1840) سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 139-148]
  • درافشان، سالار ساختار ژنتیکی قزل آلای رنگین کمان پرورشی Oncorhynchus mykiss اسپانیایی و آمریکایی [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 61-70]
  • درافشان، سالار اثر غلظت های تحت کشنده کادمیوم بر برخی تغییرات بافتی در آبشش بچه تاس‌ماهی استرلیاد پرورشی(Acipenser ruthenus) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 71-81]
  • درویشی، محمد پویایی جمعیت و زیست شناسی تولید مثل ماهی گل خورک ماری (Scartelaos tenuis) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 37-48]
  • دوستدار، مسطوره بررسی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب کانال محمدیه استان تهران جهت پرورش ماهی [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 21-33]

ر

  • رازقی منصور، مجید یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 175-184]
  • ریاضی، غلامحسین ارزیابی ثبات لیزوزومی و شکنندگی غشاء سلول گلبول قرمز خون ماهی گل خورک ( Boleophthalmus dussumieri) به عنوان نشانگر زیستی هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه‌ای [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 65-76]
  • رامین، محمود بررسی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب کانال محمدیه استان تهران جهت پرورش ماهی [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 21-33]
  • رسولی، سهراب بافته علمی کوتاه: بررسی میزان شیوع آلودگی انگل دیپلوستوموم اسپاتاسئوم در برخی ماهیان منابع آبی استان آذربایجان غربی [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 147-152]
  • رضوانی گیل کلائی، علیرضا اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 85-100]
  • رمضانپور، زهره مطالعه اثرات استفاده از دافنی غنی شده با جلبک‌های میکروسکوپی بر بازماندگی و برخی شاخصهای رشد لارو تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 47-54]
  • روفچایی، رودابه مطالعه اثرات استفاده از دافنی غنی شده با جلبک‌های میکروسکوپی بر بازماندگی و برخی شاخصهای رشد لارو تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 47-54]
  • رومیانی، لاله فعالیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum) و نیسین در مهار باکتری Streptococcus iniaeدر محیط آزمایشگاه و فیله قزل آلا [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 50-59]
  • رومیانی، لاله بررسی مراحل توسعه و تکوین جنینی ماهی بنی (Barbus sharpeyi Gunther, 1874) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 1-12]

ز

  • زارع، پرویز یافته علمی کوتاه: اولین گزارش بادکنک ماهی (Takifugu oblongus Bloch, 1786) از آب های شمال خلیج فارس [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 134-138]
  • زارع گشتی، قربان اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 85-100]
  • زارع گشتی، قربان بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 87-98]
  • زرشناس، غلامعباس بررسی روند مهاجرت میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) در آبهای هرمزگان [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 34-40]

س

  • سالارپوری، علی پویایی جمعیت و زیست شناسی تولید مثل ماهی گل خورک ماری (Scartelaos tenuis) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 37-48]
  • سپهداری، ابوالفضل اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 1-12]
  • سپهداری، ابوالفضل تاثیر عوامل خطر محیطی در بروز استرپتوکوکوزیس در مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) رودخانه هراز به روش Logistic Regression [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 60-73]
  • سپهداری، ابوالفضل بررسی میزان شیوع استرپتوکوکوزیس در ماهیان قزل الای رنگین کمان درمزارع پرورشی شرق استان مازندران (حوضه رودخانه هراز ) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 41-50]
  • سپهری، محمد مهدی بررسی عوامل انسانی و موقعیت زمانی و مکانی موثر بر وقوع حوادث شغلی در صنعت ماهیگیری در ایران (1390-1386) [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 117-125]
  • ستوده، ابراهیم قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 74-90]
  • سجادی، میر مسعود تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف آرد ماهی توسط کنجاله سویا در جیره غذایی بچه ماهیان ازون برونAcipenser stellatus) )، بر میزان رشد، ضریب تبدیل غذایی و میزان ترکیبات شیمیایی لاشه، عضله و بافت کبد [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 23-34]
  • سید حسنی، میرحامد اثر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره غذایی بر روند رشد بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 107-118]
  • سیدمرتضایی، سیدرضا مقایسه چهار کیت استخراج RNA تجاری به منظور تشخیص ویروس ویرمی بهاره کپور معمولی (Spring Viraemia of Carp Virus)SVCV [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 51-59]
  • سعیدی، علی اصغر اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 1-12]
  • سعیدی، علی اصغر تاثیر عوامل خطر محیطی در بروز استرپتوکوکوزیس در مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) رودخانه هراز به روش Logistic Regression [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 60-73]
  • سعیدی، علی اصغر بررسی میزان شیوع استرپتوکوکوزیس در ماهیان قزل الای رنگین کمان درمزارع پرورشی شرق استان مازندران (حوضه رودخانه هراز ) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 41-50]
  • سعیدنیا، سودابه استخراج و شناسایی استروئیدهای دو گونه جلبک دریایی Sargassum oligocystum و Nizamudiinia zanardinii دریای عمان و خلیج فارس [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 23-30]
  • سیفی، جمشید تاثیر هورمون 17 آلفا متیل تستوسترون بر تغییر جنسیت ماهی کالیکو (Labeotropheous foellobroni ) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 27-36]
  • سیف آبادی، سید جعفر یافته علمی کوتاه: شناسایی خرچنگ منزوی libanarius signatus در جزیره هرمز؛ فراوانی، نسبت جنسی و عادت صدف‌گزینی این گونه [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 119-127]
  • سلطانی، مینو بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی و شناسایی مولکولی نمونه های ساپرولگنیای جداسازی شده از تخم ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius) به روش RAPD – PCR [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 82-92]
  • سلطانی، مهدی بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 87-98]
  • سلطانی، مهدی بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 132-146]
  • سمیعی، محمد هادی تنوع و تمایز ژنتیکی ماهی کیلکای معمولی خزری (Clupeonella cultriventris Nordmann, 1840) سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 139-148]
  • سینایی، محمود ارزیابی ثبات لیزوزومی و شکنندگی غشاء سلول گلبول قرمز خون ماهی گل خورک ( Boleophthalmus dussumieri) به عنوان نشانگر زیستی هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه‌ای [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 65-76]

ش

  • شاکر خشرودی، مراد یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 175-184]
  • شریفیان، سلیم برآورد میزان خطر برخی از فلزات ناشی از مصرف ماهی حلوا سفید و شوریده در استان هرمزگان [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 127-136]
  • شریفیان، منصور یافته علمی کوتاه: بررسی پرورش ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) در استخرهای خاکی با تراکم های مختلف در آب شیرین [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 171-174]
  • شریف پور، عیسی بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی و شناسایی مولکولی نمونه های ساپرولگنیای جداسازی شده از تخم ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius) به روش RAPD – PCR [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 82-92]
  • شریف روحانی، مصطفی اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 1-12]
  • شیروان، سکینه تأثیر اعمال دوره‌های طولانی مدت گرسنگی و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب بدن در بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1969) [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 91-102]
  • شکیب، عیسی تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 49-60]
  • شکوریان، محمود تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف آرد ماهی توسط کنجاله سویا در جیره غذایی بچه ماهیان ازون برونAcipenser stellatus) )، بر میزان رشد، ضریب تبدیل غذایی و میزان ترکیبات شیمیایی لاشه، عضله و بافت کبد [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 23-34]
  • شویک‌لو، امیررضا بازارپسندی فیله‌ی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استان‌های تهران، گیلان ومازندران [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 1-11]

ص

  • صادقی راد، مرجان مطالعه اثرات استفاده از دافنی غنی شده با جلبک‌های میکروسکوپی بر بازماندگی و برخی شاخصهای رشد لارو تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 47-54]
  • صداقت، ناصر اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]
  • صدریان، منصور استخراج و شناسایی استروئیدهای دو گونه جلبک دریایی Sargassum oligocystum و Nizamudiinia zanardinii دریای عمان و خلیج فارس [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 23-30]
  • صدیقی، امید یافته علمی کوتاه: اولین گزارش میگوی Macrobrachium nipponense در تالاب های آلاگل،آلماگل و آجی گل استان گلستان [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 164-170]
  • صیفی آبادشاپوری، مسعودرضا مقایسه چهار کیت استخراج RNA تجاری به منظور تشخیص ویروس ویرمی بهاره کپور معمولی (Spring Viraemia of Carp Virus)SVCV [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 51-59]
  • صفری، رضا ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 35-46]
  • صفری، رضا اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 1-12]

ط

  • طالب زاده، سید عباس مطالعات مورفو-آناتومیک جلبک قرمزGracilaria corticata در سواحل خلیج فارس و دریای عمان [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 60-70]
  • طاهری، علی بررسی فعالیت ضد باکتریایی عصاره آبی و اتانولی جلبک قهوه‌ای (Sargassum glaucescens ) در سواحل چابهار [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 13-20]
  • طاهری زاده، محمد رضا پویایی جمعیت و زیست شناسی تولید مثل ماهی گل خورک ماری (Scartelaos tenuis) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 37-48]

ع

  • عابدیان کناری، عبدالمحمد قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 74-90]
  • عباسعلیزاده، علیرضا تأثیر اعمال دوره‌های طولانی مدت گرسنگی و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب بدن در بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1969) [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 91-102]
  • عبدالملکی، شهرام ارزیابی صید و ذخایر ماهی کیلکای معمولی(Clupeonella cultriventris caspia ) در سواحل ایرانی دریای خزر طی سالهای 1375 الی 1390 [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 13-22]
  • عروجعلی، مرضیه اثر غلظت های تحت کشنده کادمیوم بر برخی تغییرات بافتی در آبشش بچه تاس‌ماهی استرلیاد پرورشی(Acipenser ruthenus) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 71-81]
  • عزت رحیمی، نرمین یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 175-184]
  • عطاران فریمان، گیلان اولین بررسی فیلوژنتیکی گونه ی Goniobranchus annulatus (Mollusca: Nudibranchia) در آبهای ناحیه زیر جزر و مدی خلیج چابهار براساس توالی ژن سیتوکروم اکسیداز C زیر واحد I [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 77-86]
  • علاف نویریان، حمید تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر عملکرد رشد بچه ماهی سفید دریای خزر (1901 Rutilus frisii kutum Kamensky,) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 101-116]
  • علاف نویریان، حمید تأثیر اعمال دوره‌های طولانی مدت گرسنگی و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب بدن در بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1969) [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 91-102]
  • علیپور، ابوالفتح ساختار ژنتیکی قزل آلای رنگین کمان پرورشی Oncorhynchus mykiss اسپانیایی و آمریکایی [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 61-70]
  • علیپور، حسن بررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونی‌های پرورش‌دهندگان ماهیان گرم آبی (مطالعه موردی استان گیلان و مازندران) [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 103-116]
  • علیزاده، سید شمس‌الدین بررسی عوامل انسانی و موقعیت زمانی و مکانی موثر بر وقوع حوادث شغلی در صنعت ماهیگیری در ایران (1390-1386) [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 117-125]
  • علیشاهی، مجتبی مقایسه چهار کیت استخراج RNA تجاری به منظور تشخیص ویروس ویرمی بهاره کپور معمولی (Spring Viraemia of Carp Virus)SVCV [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 51-59]
  • علی نژاد، عاطفه ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 35-46]
  • عوفی، فریدون یافته علمی کوتاه: شناسایی خرچنگ منزوی libanarius signatus در جزیره هرمز؛ فراوانی، نسبت جنسی و عادت صدف‌گزینی این گونه [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 119-127]

غ

  • غفاری، مصطفی بررسی فعالیت ضد باکتریایی عصاره آبی و اتانولی جلبک قهوه‌ای (Sargassum glaucescens ) در سواحل چابهار [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 13-20]
  • غلامزاده، مرضیه تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای(Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (Nigella sativa L.) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 71-84]

ف

  • فاطمی، سید محمد رضا ارزیابی ثبات لیزوزومی و شکنندگی غشاء سلول گلبول قرمز خون ماهی گل خورک ( Boleophthalmus dussumieri) به عنوان نشانگر زیستی هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه‌ای [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 65-76]
  • فتحی، پژمان بررسی روند تغییرات زمانی و مکانی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی رسوبات تالاب چغاخور [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
  • فتحی، س بررسی شاخص های شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کیلکا- کپور نقره ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلیسیوس [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 41-49]
  • فرهادی، اردوان پایش زیستی فلزات سنگین (Pb, Cd, Fe, Zn, Ni, Cu) توسط بافت های مختلف سیاه ماهی فلس ریز (Capoeta damascina) در رودخانه سزار، استان لرستان [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 126-131]
  • فیروزی، جمیله استخراج و شناسایی استروئیدهای دو گونه جلبک دریایی Sargassum oligocystum و Nizamudiinia zanardinii دریای عمان و خلیج فارس [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 23-30]
  • فضلی، حسن ارزیابی صید و ذخایر ماهی کیلکای معمولی(Clupeonella cultriventris caspia ) در سواحل ایرانی دریای خزر طی سالهای 1375 الی 1390 [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 13-22]
  • فلاحتکار، بهرام تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر عملکرد رشد بچه ماهی سفید دریای خزر (1901 Rutilus frisii kutum Kamensky,) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 101-116]
  • فلاحتکار، بهرام تأثیر اعمال دوره‌های طولانی مدت گرسنگی و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب بدن در بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1969) [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 91-102]
  • فهیم دانش، مریم ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 113-125]
  • فهیم دژبان، ی بررسی شاخص های شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کیلکا- کپور نقره ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلیسیوس [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 41-49]
  • فهیم دژبان، یاسمن بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 87-98]

ق

  • قیاسی، مریم بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی و شناسایی مولکولی نمونه های ساپرولگنیای جداسازی شده از تخم ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius) به روش RAPD – PCR [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 82-92]
  • قاسمی، احمد ساختار ژنتیکی قزل آلای رنگین کمان پرورشی Oncorhynchus mykiss اسپانیایی و آمریکایی [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 61-70]
  • قاسمی، محدث مقایسه چهار کیت استخراج RNA تجاری به منظور تشخیص ویروس ویرمی بهاره کپور معمولی (Spring Viraemia of Carp Virus)SVCV [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 51-59]
  • قرایی، احمد بررسی فعالیت ضد باکتریایی عصاره آبی و اتانولی جلبک قهوه‌ای (Sargassum glaucescens ) در سواحل چابهار [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 13-20]
  • قربانی، رسول یافته علمی کوتاه: تأثیر آلودگی به انگل (Posthodiplostomum cuticola (Nordmann, 1832 برنرخ رشد ماهیان نهر زرین‌گل- استان گلستان [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 128-133]
  • قرنجیک، بایرام محمد استخراج و شناسایی استروئیدهای دو گونه جلبک دریایی Sargassum oligocystum و Nizamudiinia zanardinii دریای عمان و خلیج فارس [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 23-30]
  • قمی مرزدشتی، محمد رضا مقایسه راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین های موجود در امعاء و احشای ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) با استفاده از آنزیم [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 149-156]
  • قوام مصطفوی، پرگل بررسی اثر ضد قارچ متابولیتهای ثانویه نیمه قطبی- غیرقطبی اسفنج Ircinia mutans در دو فصل تابستان و زمستان موجود در جزیره کیش، خلیج فارس [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 129-138]

ک

  • کاکولکی، شاپور تاثیر عوامل خطر محیطی در بروز استرپتوکوکوزیس در مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) رودخانه هراز به روش Logistic Regression [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 60-73]
  • کاکولکی، شاپور بررسی میزان شیوع استرپتوکوکوزیس در ماهیان قزل الای رنگین کمان درمزارع پرورشی شرق استان مازندران (حوضه رودخانه هراز ) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 41-50]
  • کیان ارثی، فرحناز ارزیابی فیتوپلانکتونها در پساب‌های کشاورزی بعنوان شاخصی در امکان سنجی آبزی پروری در محدوده رودخانه کارون ( اهواز تا خرمشهر) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 55-64]
  • کر، داود ارزیابی صید و ذخایر ماهی کیلکای معمولی(Clupeonella cultriventris caspia ) در سواحل ایرانی دریای خزر طی سالهای 1375 الی 1390 [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 13-22]
  • کرمی، بابک بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 132-146]
  • کشیشیان، آرموند پویایی جمعیت و زیست شناسی تولید مثل ماهی گل خورک ماری (Scartelaos tenuis) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 37-48]
  • کیمرام، فرهاد یافته علمی کوتاه: اولین گزارش میگوی Macrobrachium nipponense در تالاب های آلاگل،آلماگل و آجی گل استان گلستان [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 164-170]

گ

  • گرجی پور، عین الله بررسی تنوع ژنتیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در مزارع پرورشی ایران [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 93-106]
  • گرجی پور، عین اله بررسی امکان جایگزینی روغن های گیاهی (سبوس برنج، سویا و بزرک) به جای روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 99-112]
  • گندمکار، حبیب اله بررسی امکان جایگزینی روغن های گیاهی (سبوس برنج، سویا و بزرک) به جای روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 99-112]
  • گواهیان، محسن بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 157-170]
  • گوهری اردبیلی، اشرف اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 85-100]
  • گوهری کاخکی، احمدرضا استخراج و شناسایی استروئیدهای دو گونه جلبک دریایی Sargassum oligocystum و Nizamudiinia zanardinii دریای عمان و خلیج فارس [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 23-30]

م

  • ماشینچیان، علی بررسی اثر ضد قارچ متابولیتهای ثانویه نیمه قطبی- غیرقطبی اسفنج Ircinia mutans در دو فصل تابستان و زمستان موجود در جزیره کیش، خلیج فارس [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 129-138]
  • ماشینچیان، علی ارزیابی ثبات لیزوزومی و شکنندگی غشاء سلول گلبول قرمز خون ماهی گل خورک ( Boleophthalmus dussumieri) به عنوان نشانگر زیستی هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه‌ای [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 65-76]
  • متقی، ابراهیم بررسی روند تغییرات زمانی و مکانی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی رسوبات تالاب چغاخور [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
  • محبوبی صوفیانی، نصراله اثر غلظت های تحت کشنده کادمیوم بر برخی تغییرات بافتی در آبشش بچه تاس‌ماهی استرلیاد پرورشی(Acipenser ruthenus) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 71-81]
  • محسنی، محمود اثر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره غذایی بر روند رشد بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso) [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 107-118]
  • محمدزاده، بهروز مقایسه راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین های موجود در امعاء و احشای ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) با استفاده از آنزیم [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 149-156]
  • محمدی زاده، فلورا بررسی اثرات مانسون تابستانه بر فراوانی دوکفه‌ای‌ها و شکم پایان در سواحل ایرانی دریای عمان [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 15-23]
  • محمدزاده میلانی، جعفر اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 85-100]
  • محمودی، زهرا تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر عملکرد رشد بچه ماهی سفید دریای خزر (1901 Rutilus frisii kutum Kamensky,) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 101-116]
  • مرادی، یزدان اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 85-100]
  • مرادی، یزدان بازارپسندی فیله‌ی تیلاپیای سیاه(نیل) (Oreochromis niloticus) و هیبرید قرمز (O. niloticus × Tilapia mosambicus) پرورشی در استان‌های تهران، گیلان ومازندران [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 1-11]
  • مرادی، یزدان ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 113-125]
  • مرادیان، حسین بررسی امکان جایگزینی روغن های گیاهی (سبوس برنج، سویا و بزرک) به جای روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 99-112]
  • مرتصوی، محمد صدیق برآورد میزان خطر برخی از فلزات ناشی از مصرف ماهی حلوا سفید و شوریده در استان هرمزگان [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 127-136]
  • مرتضوی، سید باقر بررسی عوامل انسانی و موقعیت زمانی و مکانی موثر بر وقوع حوادث شغلی در صنعت ماهیگیری در ایران (1390-1386) [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 117-125]
  • مرتضوی، محمد صدیق پویایی جمعیت و زیست شناسی تولید مثل ماهی گل خورک ماری (Scartelaos tenuis) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 37-48]
  • مرتضوی زاده، سیدعبدالصاحب مقایسه نسبت جایگزینی کپور ماهیان هندی با کپورماهیان مرسوم در استخر خاکی استان خوزستان [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 117-128]
  • میرشکار، داود یافته علمی کوتاه: اولین گزارش میگوی Macrobrachium nipponense در تالاب های آلاگل،آلماگل و آجی گل استان گلستان [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 164-170]
  • مشایخی، فرناز اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 85-100]
  • مصدق، مجید ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 113-125]
  • مطلبی، عباسعلی بررسی اثر ضد قارچ متابولیتهای ثانویه نیمه قطبی- غیرقطبی اسفنج Ircinia mutans در دو فصل تابستان و زمستان موجود در جزیره کیش، خلیج فارس [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 129-138]
  • مطلبی، عباسعلی بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 87-98]
  • مطلبی، عباسعلی بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 132-146]
  • مظاهری کوهانستانی، زهره یافته علمی کوتاه: تأثیر آلودگی به انگل (Posthodiplostomum cuticola (Nordmann, 1832 برنرخ رشد ماهیان نهر زرین‌گل- استان گلستان [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 128-133]
  • مقصودی، حسین مطالعات مورفو-آناتومیک جلبک قرمزGracilaria corticata در سواحل خلیج فارس و دریای عمان [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 60-70]
  • مهوری، علیرضا یافته علمی کوتاه: شناسایی خرچنگ منزوی libanarius signatus در جزیره هرمز؛ فراوانی، نسبت جنسی و عادت صدف‌گزینی این گونه [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 119-127]
  • مویدی، سیده فاطمه بررسی تغییرات ترکیبات نیتروژنی، میکروبی و الگوی الکتروفورز در حین فرآیند تخمیر مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 147-163]
  • موسوی پور، یاسمن اولین بررسی فیلوژنتیکی گونه ی Goniobranchus annulatus (Mollusca: Nudibranchia) در آبهای ناحیه زیر جزر و مدی خلیج چابهار براساس توالی ژن سیتوکروم اکسیداز C زیر واحد I [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 77-86]
  • موسوی نسب، مرضیه تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 49-60]
  • موسوی نسب، مرضیه بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 157-170]
  • موسوی‌نسب، مرضیه بررسی تغییرات ترکیبات نیتروژنی، میکروبی و الگوی الکتروفورز در حین فرآیند تخمیر مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 147-163]

ن

  • نادری، مجتبی یافته علمی کوتاه: اولین گزارش بادکنک ماهی (Takifugu oblongus Bloch, 1786) از آب های شمال خلیج فارس [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 134-138]
  • ناظمی، علی تنوع و تمایز ژنتیکی ماهی کیلکای معمولی خزری (Clupeonella cultriventris Nordmann, 1840) سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 139-148]
  • ناظمی، ملیکا بررسی اثر ضد قارچ متابولیتهای ثانویه نیمه قطبی- غیرقطبی اسفنج Ircinia mutans در دو فصل تابستان و زمستان موجود در جزیره کیش، خلیج فارس [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 129-138]
  • نیامیمندی، نصیر بررسی روند مهاجرت میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) در آبهای هرمزگان [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 34-40]
  • نجفیان، راحله اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 1-12]
  • نصرالله زاده، حسن بررسی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب کانال محمدیه استان تهران جهت پرورش ماهی [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 21-33]
  • نظری، سجاد بررسی تنوع ژنتیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در مزارع پرورشی ایران [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 93-106]
  • نوروزی، مهرنوش تنوع و تمایز ژنتیکی ماهی کیلکای معمولی خزری (Clupeonella cultriventris Nordmann, 1840) سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 139-148]
  • نوروزفشخامی، محمدرضا یافته علمی کوتاه: کاریولوژی ماهی خیاطه (Alburnoides bipunctatus) منطقه زابل [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 137-146]
  • نوغانی، فاطمه اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]

و

  • واحدی، فریبا بررسی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب کانال محمدیه استان تهران جهت پرورش ماهی [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 21-33]
  • ولی نسب، تورج شاخص های تغذیه‌ای گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) دریای عمان (سیستان و بلوچستان) [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 31-40]
  • ولی نسب، تورج مطالعات مورفو-آناتومیک جلبک قرمزGracilaria corticata در سواحل خلیج فارس و دریای عمان [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 60-70]

ه

  • هوشمند، حسین مقایسه نسبت جایگزینی کپور ماهیان هندی با کپورماهیان مرسوم در استخر خاکی استان خوزستان [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 117-128]

ی

  • یاسمی، مهران مقایسه راندمان بازیافت و درجه هیدرولیز پروتئین های موجود در امعاء و احشای ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) با استفاده از آنزیم [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 149-156]
  • یاوری، وحید پایش زیستی فلزات سنگین (Pb, Cd, Fe, Zn, Ni, Cu) توسط بافت های مختلف سیاه ماهی فلس ریز (Capoeta damascina) در رودخانه سزار، استان لرستان [دوره 22، شماره 3، 1392، صفحه 126-131]
  • یزدانی، محمد علی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف آرد ماهی توسط کنجاله سویا در جیره غذایی بچه ماهیان ازون برونAcipenser stellatus) )، بر میزان رشد، ضریب تبدیل غذایی و میزان ترکیبات شیمیایی لاشه، عضله و بافت کبد [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 23-34]
  • یگانه، سکینه ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون [دوره 22، شماره 2، 1392، صفحه 35-46]
  • یلقی، سعید یافته علمی کوتاه: بررسی پرورش ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) در استخرهای خاکی با تراکم های مختلف در آب شیرین [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 171-174]
  • یلقی، سعید یافته علمی کوتاه: تأثیر آلودگی به انگل (Posthodiplostomum cuticola (Nordmann, 1832 برنرخ رشد ماهیان نهر زرین‌گل- استان گلستان [دوره 22، شماره 4، 1393، صفحه 128-133]
  • یوسفی، علیرضا بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 157-170]
  • یونس زاده فشالمی، محمد مقایسه نسبت جایگزینی کپور ماهیان هندی با کپورماهیان مرسوم در استخر خاکی استان خوزستان [دوره 22، شماره 1، 1392، صفحه 117-128]