مجله علمی شیلات ایران (ISFJ) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 27 (1397)
دوره 26 (1396)
دوره 25 (1395)
دوره 24 (1394)
دوره 23 (1393)
دوره 22 (1392)
شماره 4
شماره 2
شماره 1
شماره 3
دوره 21 (1391)
دوره 20 (1390)
دوره 19 (1389)
دوره 18 (1388)
دوره 17 (1387)
دوره 16 (1386)
دوره 15 (1385)
دوره 14 (1384)
دوره 13 (1383)
دوره 12 (1382)
دوره 11 (1381)
دوره 10 (1380)
دوره 9 (1379)
دوره 8 (1378)
دوره 7 (1377)
دوره 6 (1376)
دوره 5 (1375)
دوره 4 (1374)
دوره 3 (1373)
دوره 2 (1372)
دوره 1 (1371)
دوره و شماره:
دوره 22، شماره 3 - شماره پیاپی 84، خرداد و تیر 1392
1
اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک
صفحه
1-12
رضا پورغلام؛ مصطفی شریف روحانی؛ رضا صفری؛ علی اصغر سعیدی؛ محمد بینایی؛ راحله نجفیان؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ ابوالفضل سپهداری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
273.23 K
2
ارزیابی صید و ذخایر ماهی کیلکای معمولی(Clupeonella cultriventris caspia ) در سواحل ایرانی دریای خزر طی سالهای 1375 الی 1390
صفحه
13-22
علی اصغر جانباز؛ حسن فضلی؛ رضا پور غلام؛ داود کر؛ شهرام عبدالملکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
296.2 K
3
استخراج و شناسایی استروئیدهای دو گونه جلبک دریایی Sargassum oligocystum و Nizamudiinia zanardinii دریای عمان و خلیج فارس
صفحه
23-30
شهلا جمیلی؛ احمدرضا گوهری کاخکی؛ سودابه سعیدنیا؛ پریسا پرمه؛ جمیله فیروزی؛ بایرام محمد قرنجیک؛ منصور صدریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
262.47 K
4
شاخص های تغذیهای گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) دریای عمان (سیستان و بلوچستان)
صفحه
31-40
مهدیه چراغی شوی؛ تورج ولی نسب؛ محمود حافظیه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
294.89 K
5
بررسی شاخص های شیمیایی فساد و تعیین عمر ماندگاری برگر تلفیقی (ماهی کیلکا- کپور نقره ای) در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سلیسیوس
صفحه
41-49
علی اصغر خانی پور؛ س فتحی؛ ی فهیم دژبان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
296.51 K
6
فعالیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum) و نیسین در مهار باکتری Streptococcus iniaeدر محیط آزمایشگاه و فیله قزل آلا
صفحه
50-59
لاله رومیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
274.43 K
7
تاثیر عوامل خطر محیطی در بروز استرپتوکوکوزیس در مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) رودخانه هراز به روش Logistic Regression
صفحه
60-73
ابوالفضل سپهداری؛ علی اصغر سعیدی؛ شاپور کاکولکی؛ فرشیده حبیبی کوتنایی؛ علیرضا باباعلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
279.06 K
8
قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E
صفحه
74-90
ابراهیم ستوده؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ صابر خدابنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
399.77 K
9
تأثیر اعمال دورههای طولانی مدت گرسنگی و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب بدن در بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1969)
صفحه
91-102
سکینه شیروان؛ بهرام فلاحتکار؛ حمید علاف نویریان؛ علیرضا عباسعلیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
234.3 K
10
بررسی نیازهای آموزشی اعضای تعاونیهای پرورشدهندگان ماهیان گرم آبی (مطالعه موردی استان گیلان و مازندران)
صفحه
103-116
حسن علیپور؛ محمد رضا تورجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
294.17 K
11
بررسی عوامل انسانی و موقعیت زمانی و مکانی موثر بر وقوع حوادث شغلی در صنعت ماهیگیری در ایران (1390-1386)
صفحه
117-125
سید شمسالدین علیزاده؛ سید باقر مرتضوی؛ محمد مهدی سپهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
207.21 K
12
پایش زیستی فلزات سنگین (Pb, Cd, Fe, Zn, Ni, Cu) توسط بافت های مختلف سیاه ماهی فلس ریز (Capoeta damascina) در رودخانه سزار، استان لرستان
صفحه
126-131
اردوان فرهادی؛ وحید یاوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
348.58 K
13
بررسی تاثیر روش انجماد کند و انجماد تند روی ریز ساختمان ، آبچک، ترکیبات تقریبی و خصوصیات حسی فیله ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus
صفحه
132-146
بابک کرمی؛ عباسعلی مطلبی؛ سیدابراهیم حسینی؛ مهدی سلطانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
995.22 K
14
بررسی تغییرات ترکیبات نیتروژنی، میکروبی و الگوی الکتروفورز در حین فرآیند تخمیر مهیاوه، سس ماهی سنتی ایرانی
صفحه
147-163
سیده فاطمه مویدی؛ مرضیه موسوینسب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
498.79 K
15
یافته علمی کوتاه: اولین گزارش میگوی Macrobrachium nipponense در تالاب های آلاگل،آلماگل و آجی گل استان گلستان
صفحه
164-170
غلامعلی بندانی؛ حسینعلی خوشباور رستمی؛ فرهاد کیمرام؛ امید صدیقی؛ داود میرشکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
3.05 MB