مجله علمی شیلات ایران (ISFJ) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 27 (1397)
دوره 26 (1396)
دوره 25 (1395)
شماره 5
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 24 (1394)
دوره 23 (1393)
دوره 22 (1392)
دوره 21 (1391)
دوره 20 (1390)
دوره 19 (1389)
دوره 18 (1388)
دوره 17 (1387)
دوره 16 (1386)
دوره 15 (1385)
دوره 14 (1384)
دوره 13 (1383)
دوره 12 (1382)
دوره 11 (1381)
دوره 10 (1380)
دوره 9 (1379)
دوره 8 (1378)
دوره 7 (1377)
دوره 6 (1376)
دوره 5 (1375)
دوره 4 (1374)
دوره 3 (1373)
دوره 2 (1372)
دوره 1 (1371)
دوره و شماره:
دوره 25، شماره 2 - شماره پیاپی 95، خرداد و تیر 1395
1
مقایسه میزان شیوع، میانگین شدت آلودگی و فراوانی انگل های پریاخته ماهی شوریده Otolithes ruber (Osteichthyes: Sciaenidae) در استانهای خوزستان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان
صفحه
1-15
مریم خوش اقبال؛ جمیله پازوکی؛ محمدرضا شکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
720.78 K
2
مطالعه تأثیر باکتری ویسلا سیبریا( Weissella cibaria) بر فاکتورهای رشد در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)
صفحه
17-27
سیده مرضیه هاشمی مفرد؛ مسعود ستاری؛ مجید رضا خوش خلق؛ علیرضا شناور ماسوله؛ علیرضا عباسعلی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
748.58 K
3
بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا-3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون
صفحه
29-42
سیدعلی جعفرپور؛ رحیمه اصفهانی؛ سید مهدی جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
921.4 K
4
بررسی تغییرات و پایداری اسیدهای چرب چندغیراشباع (PUFA) و ضریب پلی ان (Polyen Index) در برگر تلفیقی ماهی کیلکا - کپور نقره ای طی نگهداری در سردخانه در دمای 18- درجه سانتیگراد
صفحه
43-50
علی اصغر خانی پور؛ فاطمه مرادیان سرخی؛ یاسمن فهیم دژبان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
709.47 K
5
فعالیت آنزیمهای گوارشی و شاخصهای رشد و تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیرههای غذایی حاوی نانوذره نیکل و سیلیمارین
صفحه
51-67
نینا نازدار؛ احمد ایمانی؛ فرزانه نوری؛ کوروش سروی مغانلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
974.66 K
6
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی پپتید های تخلیص شده از هیدورلیز روتیفر Brachionus plicatilis
صفحه
69-78
کوثر خفایی زاده؛ نسرین سخایی؛ بابک دوست شناس؛ کمال غانمی؛ حسین ذوالقرنین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.05 MB
7
فعالیت آنزیم های گوارشی روده تحت تأثیر نسبت های مختلف مکمل های غذایی متیونین و لیزین در جیره غذایی ماهی جوان صبیتی (Sparidentex hasta)
صفحه
79-93
رضوان موحدیان؛ محمد ذاکری؛ پریتا کوچنین؛ سید محمد موسوی؛ احمد تقوی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
909.74 K
8
شناسایی دو گونه از مارسانان (Ophiuroidea) منطقه بین جزر و مدی خلیج چابهار از سواحل دریای عمان
صفحه
95-105
گیلان عطاران فریمان؛ آزاده بیک مرادی؛ حسن زاده عباس شاه آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
965.86 K
9
اثرات هیستوپاتولوژیک کلرید کادمیوم بر بافت کبد و آبشش ماهی نازک Chondrostoma regium
صفحه
107-117
فاطمه پیکان حیرتی؛ مهتاب خلجی؛ مسعود زنگنه؛ نصرالله محبوبی صوفیانی؛ سالار درافشان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
724.46 K
10
بررسی ساختار ژنتیکی جمعیت شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) مناطق مختلف با استفاده از ردیفیابی منطقه کنترل DNA میتوکندریایی
صفحه
119-134
مجیدرضا خوش خلق؛ سجاد نظری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.13 MB
11
مقایسه غلظت آهن در اندام های عضله، کبد و آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در استخرهای پرورش ماهیان گرم آبی در استان خوزستان
صفحه
135-142
پیوند مکتبی؛ لاله رومیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
700.23 K
12
تاثیر مصرف پودر سیر خام (Allium sativum) بر شاخصهای رشد، بازماندگی و ترکیب بدن میگوی پا سفید ((Litopenaeus vannamei پرورش یافته با آب دریای خزر
صفحه
143-150
مهدی گل آقایی؛ میلاد عادل؛ محمود حافظیه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
404.7 K
13
تأثیر غلظتهای تحت حاد علفکش بوتاکلر بر برخی پارامترهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchusmykiss)
صفحه
151-160
محمود نفیسی بهابادی؛ شهرام دادگر؛ فرحناز لکزائی؛ ژاله مهاجری برازجانی؛ راضیه عبداللهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
701.8 K
14
اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری(Mugil cephalus Linnaeus,1758)
صفحه
161-170
پریا اکبری؛ ناصر شهرکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
533.93 K
15
شناسایی مولکولی و فیلوژنی گونههای جنس Nerita در سواحل صخرهای شمال خلیج فارس
صفحه
171-183
منا ایزدیان؛ حسین ذوالقرنین؛ نبوی سیدمحمدباقر؛ آریا اشجع اردلان؛ سیامک یوسفی سیاه کلرودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.31 MB
16
بررسی DNA ریزماهواره در ساختار ژنتیکی ماهی کفال طلایی (Liza aurata)
صفحه
183-195
مهرنوش نوروزی؛ محمد بهروز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
753.27 K
17
یافته کوتاه: تاثیر دوره های گرسنگی کوتاه مدت و تغذیه مجدد بر برخی فاکتورهای رشد، تغذیه ای و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه ماهی ماکرو زرد (Labidochromis caeruleus)
صفحه
197-201
رضوان حردانی؛ نگار قطب الدین؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
767.6 K
18
یافته کوتاه: تجمع زیستی عناصر سمی و ضروری در عضله و پوسته خرچنگ گرد (Potamon persicum Pretzmann,1962) رودخانه کاکارضا در استان لرستان
صفحه
203-212
میثاق طبیب زاده؛ محمد ولایت زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
649.37 K