دوره و شماره: دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398 
1. مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال

صفحه 1-11

بهمن لطیفی؛ مینا احمدی؛ یاسمن اعتمادیان؛ ویدا قائمی؛ سید جواد ابوالقاسمی؛ امیررضا شویک لو


4. تأثیر سطوح مختلف ترکیب اسیدهای آلی خوراکی بر برخی شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 35-43

سید پژمان حسینی شکرابی؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ سید بیژن سید علیخانی؛ سید هادی سیدالحسینی


8. سن، رشد و مقدار زی‌توده ماهی سفید (Rutilus frisii, Kamensky., 1901) در آب‌های ایرانی دریای خزر

صفحه 79-87

غلامرضا دریانبرد؛ حسن فضلی؛ سید‌امین‌اله تقوی مطلق؛ غلامعلی بندانی؛ اکبر پورغلامی‌مقدم


12. پرورش توام مرحله نوزادگاهی میگوی پا سفید غربی ( (Litopenaeus vannamei با تراکم های مختلف جلبک قرمز (Gracilaria corticata)

صفحه 129-138

حجت اله فروغی فرد؛ محمد رضا زاهدی؛ کیومرث روحانی قادیکلائی؛ مریم معزی؛ عیسی عبدالعلیان


16. مقایسه اثرسنجی محلول پرفیش با مالاشیت سبز و فرمالین در کنترل آلودگی قارچی تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان در مراحل مختلف تفریخ

صفحه 169-178

سید عبدالحمید حسینی؛ سید جلیل ذریه زهرا؛ ابوالفضل سپهداری؛ محمدمیثم صلاحی؛ اسماعیل کاظمی


19. مروری کوتاه بر تغییر اقلیم و محیط‌های آبی با تاکید بر دریای خزر

صفحه 211-216

حسن نصراله زاده ساروی؛ سید محمد وحید فارابی؛ آسیه مخلوق؛ نیما پورنگ