نویسنده = %D9%85%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86 %D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B1%DB%8C %D8%A8%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C
تاثیر افزودن اتیلن دی آمین تترا استیک اسید به جیره غذایی بر کاهش میزان عناصر سنگین در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 28، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 1-12

حسین باصری ارغوانی؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ مهران جواهری بابلی


اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus

دوره 26، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 79-88

داود علی پور؛ مهران جواهری بابلی؛ لاله رومیانی


بررسی امکان جایگزینی روغن های گیاهی (سبوس برنج، سویا و بزرک) به جای روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 22، شماره 2، آذر و دی 1392، صفحه 99-112

حبیب اله گندمکار؛ مهران جواهری بابلی؛ عین اله گرجی پور؛ حسین مرادیان


اثر سطوح مختلف آرد کنجاله کانولا بر شاخص‌های رشد و ترکیب بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در شرایط پرورشی

دوره 21، شماره 4، خرداد و تیر 1392، صفحه 1-22

حسین آذری؛ رضا قربانی واقعی؛ مهران جواهری بابلی


بررسی اثر انجماد بر تغییرات کیفیت شیمیایی و ترکیب اسید چرب میگوی پاسفید غربی پرورشی ((Litopenaeus vannamei

دوره 21، شماره 3، آذر و دی 1391، صفحه 31-44

مهران جواهری بابلی؛ رانا چوی؛ ابوالفضل عسگری؛ لاله رومیانی


میزان فلزات سنگین (جیوه، کادمیوم، سرب) در عضله ماهی شوریده در بنادر صیادی آبادان و بندرعباس

دوره 21، شماره 3، آذر و دی 1391، صفحه 99-106

ابوالفضل عسکری ساری؛ مهران جواهری بابلی؛ ثمین محجوب؛ محمد ولایت زاده