نویسنده = عظمت دادای قندی
ارزیابی ماندگاری و کیفیت پودر سوپ صنعتی غنی‌شده با میگوی Macrobrachium nipponense طی فرمولاسیون نوین و 6 ماه نگهداری در دمای اتاق

دوره 27، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 39-48

قربان زارع گشتی؛ یاسمن اعتمادیان؛ علی اصغر خانی پور؛ محمد صیاد بورانی؛ معصومه رهنما؛ عظمت دادای قندی؛ فرشته خدابنده؛ فاطمه نوغانی؛ افشین فهیم؛ مینا احمدی


اندازه گیری میزان سور فکتانت آنیونی در تالاب انزلی

دوره 14، شماره 3، آذر و دی 1384، صفحه 61-68

عظمت دادای قندی؛ عباس اسماعیلی ساری؛ سید حجت خداپرست