کلیدواژه‌ها = DPPH
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای هیدورلیز شده از پوسته خرچنگ Portunus segnis

دوره 30، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 65-77

‌‌زینب ‌‌عبادی؛ بابک دوست شناس؛ نسرین سخایی؛ کمال غانمی


بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی خیار دریایی Holothuria parva در دو حالت خشک ( آبدهی شده) و تازه

دوره 25، شماره 4، آذر و دی 1395، صفحه 77-86

گلریز دیبا؛ شهلا جمیلی؛ احسان رمضانی فرد


ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی پپتید های تخلیص شده از هیدورلیز روتیفر‌ Brachionus plicatilis

دوره 25، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 69-78

کوثر خفایی زاده؛ نسرین سخایی؛ بابک دوست شناس؛ کمال غانمی؛ حسین ذوالقرنین