نویسنده = %D9%85%D8%AD%D9%85%D9%88%D8%AF %D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%DB%8C%D9%87
اثر پری بیوتیک الیگوفروکتوز بر عملکرد رشد، بازماندگی و شاخص‌های خونی بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus)

دوره 24، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1393، صفحه 97-108

یوسف ایری؛ محمود حافظیه؛ عبدا.. حق پناه؛ حسینعلی خوشباور رستمی؛ بهروز قره وی؛ عبدالوهاب کر؛ نیاز محمد کر؛ فرحناز لکزائی


مطالعه اثرات استفاده از دافنی غنی شده با جلبک‌های میکروسکوپی بر بازماندگی و برخی شاخصهای رشد لارو تاسماهی ایرانی(Acipenser persicus)

دوره 22، شماره 2، آذر و دی 1392، صفحه 47-54

فروزان چوبیان؛ زهره رمضانپور؛ محمود حافظیه؛ مرجان صادقی راد؛ کورش حدادی مقدم؛ ذبیح اله پژند؛ رودابه روفچایی؛ حمیدرضا پورعلی


شاخص های تغذیه‌ای گربه ماهی خاکی (Arius dussumieri) دریای عمان (سیستان و بلوچستان)

دوره 22، شماره 3، خرداد و تیر 1392، صفحه 31-40

مهدیه چراغی شوی؛ تورج ولی نسب؛ محمود حافظیه


تاثیر عصاره سیر برفاکتورهای رشد و بازماندگی در پست لاروهای میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

دوره 21، شماره 1، خرداد و تیر 1391، صفحه 39-46

مریم جوادزاده؛ علیرضا سالارزاده؛ مازیار یحیوی؛ محمود حافظیه؛ حامد درویش پور


بررسی مقایسه جایگزینی طیف غذای مصنوعی دستساز و وارداتی با غذای زنده در تغذیه مراحل زوآی 1 تا پست لارو 15 میگوی پاسفید غربی

دوره 20، شماره 3، خرداد و تیر 1390، صفحه 87-102

رضا قربانی واقعی؛ عباس متین فر؛ خسرو آئین جمشید؛ محمود حافظیه؛ رسول قربانی


مقایسه ترکیبات شیمیایی آرتمیا ارومیانا غنی شده با منابع و سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (HUFA) در زمانهای مختلف

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1388، صفحه 43-54

محمود حافظیه؛ صالح کامارودین؛ چی رز بن سعد؛ مصطفی کمال عبد ستار؛ ناصر آق؛ حمیرا حسین پور


تعیین ارزش غذایی آرد آرتمیا با استفاده از روشهای شیمیایی

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1386، صفحه 63-72

ابوالفضل زارعی؛ محمود حافظیه


حشرات آبزی بعنوان شاخص آلودگی آلی آب

دوره 10، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1380، صفحه 19-36

محمود حافظیه