نویسنده = عباسعلی مطلبی
تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا

دوره 26، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 119-130

سید صابر مستولی‌زاده؛ یزدان مرادی؛ محمد صدیق مرتضوی؛ عباسعلی مطلبی؛ منصوره قائنی


مطالعه اپیدمیولوژیک بیماری دهان قرمز روده ای (Disease Enteric Redmouth) در مزارع قزل آلای رنگین کمان پرورشی در استان آذربایجان غربی و تعیین ارتباط عوامل محیطی با بروز بیماری

دوره 26، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 31-41

سید جلیل ذریه زهرا؛ شاپور کاکولکی؛ میلاد عادل؛ مهرداد امیری کار؛ نیما بهبودی؛ عباسعلی مطلبی؛ داریوش آزادیخواه؛ علی نکوئی فرد؛ حسین یاوری


اثر پوشش کیتوزان همراه با ناتامایسین بر کیفیت تخم ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری در دمای یخچال

دوره 25، شماره 4، آذر و دی 1395، صفحه 109-120

یاسین مطلبی؛ سید مهدی اجاق؛ عباسعلی مطلبی؛ رضا صفری


بررسی عملکرد شناساگر تازگی در بسته بندی هوشمند فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی مدت نگهداری در یخچال

دوره 25، شماره 3، مهر و آبان 1395، صفحه 121-132

ذبیح اله بهمنی؛ علی اصغر خانی پور؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ عباسعلی مطلبی


بررسی شکوفایی جلبکی مضر(کشند قرمز) Cochlodinium polykrikoides درآبهای خلیج فارس

دوره 23، شماره 4، بهمن و اسفند 1393، صفحه 49-60

غلامعباس زرشناس؛ عباسعلی مطلبی؛ فاطمه محسنی زاده؛ سیمین دهقان؛ فرشته سراجی؛ کیومرث روحانی


بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM )

دوره 23، شماره 3، مهر و آبان 1393، صفحه 69-79

قربان زارع گشتی؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی؛ علی اصغر خانی پور؛ نسرین مشائی؛ سید حسن جلیلی؛ مینا سیف زاده؛ فریدون رفیع پور؛ فرحناز لکزایی


بررسی علل عدم بروز پدیده کشند قرمز درآب های سواحل خوزستان

دوره 24، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1393، صفحه 1-12

سیمین دهقان مدیسه؛ غلامعباس زرشناس؛ سارا سبز علیزاده؛ منصور خلفه نیلساز؛ عباسعلی مطلبی؛ یوسف میاحی


بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر پایداری اسیدهای چرب در گوشت چرخ شده منجمد ماهی کپور‌نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 22، شماره 2، آذر و دی 1392، صفحه 87-98

یاسمن فهیم دژبان؛ عباسعلی مطلبی؛ سید ابراهیم حسینی؛ علی اصغر خانی‌پور؛ مهدی سلطانی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده


بررسی اثر ضد قارچ متابولیتهای ثانویه نیمه قطبی- غیرقطبی اسفنج Ircinia mutans در دو فصل تابستان و زمستان موجود در جزیره کیش، خلیج فارس

دوره 22، شماره 1، مرداد و شهریور 1392، صفحه 129-138

ملیکا ناظمی؛ عباسعلی مطلبی؛ شهلا جمیلی؛ پرگل قوام مصطفوی؛ علی ماشینچیان


اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه‌

دوره 20، شماره 1، مرداد و شهریور 1390، صفحه 23-30

نسرین خانه دان؛ عباسعلی مطلبی؛ علی اصغر خانی پور


تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)

دوره 20، شماره 2، فروردین و اردیبهشت 1390، صفحه 97-108

الهام قیومی جونیانی؛ ژاله خوشخو؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی


اثرسطوح متفاوت جایگزینی پودر شفیره کرم ابریشم به جای پودر ماهی در رشد، بقاء و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 19، شماره 2، مرداد و شهریور 1389، صفحه 77-84

میثم طاولی؛ متین شکوری؛ عباسعلی مطلبی؛ حامد قلی پور نوذری؛ سمیرا ناصری


شناسایی قسمتهای بدون استخوان در فیله ماهی کپور نقره ای

دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1389، صفحه 121-128

عباسعلی مطلبی؛ سیدحسن جلیلی؛ احمد غرقی


بررسی ساختار طولی- وزنی و نسبت جنسی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) دریاچه سد ارس

دوره 18، شماره 3، مهر و آبان 1388، صفحه 139-148

علی محسن پور آذری؛ علیرضا عاصم؛ عباسعلی مطلبی؛ فریدون محبی؛ صابر شیری


بررسی کمی و کیفی جراحت های پوستی ناشی از مصرف خوراکی مقادیر مختلف آفلاتوکسین B1 (AFB1) در فیل ماهی پرورشی Huso huso))

دوره 18، شماره 2، مرداد و شهریور 1388، صفحه 43-52

ابوالفضل سپهداری؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ عیسی شریف پور؛ عباسعلی مطلبی؛ علیرضا خسروی؛ شاپور کاکولکی؛ حمیدرضا پورعلی؛ مهدی معصوم زاده؛ علی حلاجیان


تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی و سطوح اسیدهای چرب در تخمدان ماهیان کپور دریایی حوضه جنوب شرقی دریای خزر (سال 1386-1387)

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1388، صفحه 151-160

سکینه یگانه؛ بهاره شعبانپور؛ هدایت حسینی؛ محمدرضا ایمانپور؛ علی شعبانی؛ مهناز معینی؛ عباسعلی مطلبی