نویسنده = یزدان مرادی
استفاده از تجربه تاثیرات کووید-19 بر فعالیت‌های شیلاتی برای پیشگیری از آسیب‌های مشابه آتی، در ایران

دوره 32، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 39-49

محمود بهمنی؛ داود ضرغام؛ بابک قائدنیا؛ یزدان مرادی؛ علی سالارپوری؛ شاپور کاکولکی


ارزیابی خطر سلامت و سطوح فلزات سمی در ماهی سفید (Rutilus kutum) دریای خزر

دوره 32، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 51-61

یزدان مرادی؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ مینا سیف زاده؛ مریم رضائی؛ غلامرضا دریانبرد؛ شراره فیروزکندیان


معرفی محورهای پژوهش و فناوری حوزه شیلات بر پایه چهار رکن امنیت غذایی

دوره 32، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 85-93

یزدان مرادی؛ تورج ولی نسب؛ حسینعلی عبدالحی


تامین نیازهای تغذیه‌ای دام و انسان از فانوس‌ماهیان

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 89-101

امیررضا شویک‌لو؛ یزدان مرادی


استخراج و شناسایی فرکشن حاوی ترکیب آلفا سانتونین از اسفنج دریایی گونه Dysidea avara و بررسی اثر سیتوتوکسیک آن بر سلول‌های سرطانی

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 39-47

ملیکا ناظمی؛ هادی غفاری؛ یزدان مرادی؛ محمدصدیق مرتضوی؛ سهیلا آقایی درگیری


مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120

فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی


تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا

دوره 26، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 119-130

سید صابر مستولی‌زاده؛ یزدان مرادی؛ محمد صدیق مرتضوی؛ عباسعلی مطلبی؛ منصوره قائنی


ترکیبا ت تقریبی-شیمیایی گیاه دریایی سارگاسوم (Sargassum ilicifolium) مناطق مختلف ساحلی استان سیستان و بلوچستان

دوره 25، شماره 4، آذر و دی 1395، صفحه 133-144

محمود حافظیه؛ یزدان مرادی؛ محمد پورکاظمی؛ شهرام دادگر؛ منصور شریفیان


بررسی خواص سیتوتوکسیک ترکیبات طبیعی قابل انحلال در متانول و دی اتیل اتر اسفنج Dysidea pallescensاز جزیره هنگام، خلیج فارس

دوره 24، شماره 4، آذر و دی 1394، صفحه 1-8

ملیکا ناظمی؛ یزدان مرادی؛ همایون حسین زاده؛ فرحناز لکزایی


یافته کوتاه: بررسی آلودگی ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) استان گیلان به فلزات سنگین سرب و آهن

دوره 24، شماره 2، آذر و دی 1394، صفحه 143-149

علی نکوئی فرد؛ یزدان مرادی؛ مسعود صیدگر؛ سعید جوان؛ سهراب عاقبتی


بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM )

دوره 23، شماره 3، مهر و آبان 1393، صفحه 69-79

قربان زارع گشتی؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی؛ علی اصغر خانی پور؛ نسرین مشائی؛ سید حسن جلیلی؛ مینا سیف زاده؛ فریدون رفیع پور؛ فرحناز لکزایی


اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال

دوره 22، شماره 1، مرداد و شهریور 1392، صفحه 85-100

فرناز مشایخی؛ یزدان مرادی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ قربان زارع گشتی؛ علیرضا رضوانی گیل کلائی


یافته علمی کوتاه: کارآیی تور گوشگیر ثابت با چشمه 170 میلیمتر در کاهش میزان صید ماهیان نارس تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)

دوره 20، شماره 4، خرداد و تیر 1390، صفحه 151-158

بهروز خوشقلب؛ فرخ پرافکنده حقیقی؛ محمود توکلی؛ هاشم جوشیده؛ بهروز فدایی؛ یزدان مرادی


تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)

دوره 20، شماره 2، فروردین و اردیبهشت 1390، صفحه 97-108

الهام قیومی جونیانی؛ ژاله خوشخو؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی