کلیدواژه‌ها = تغذیه
تعداد مقالات: 67
1. عملکرد رشد و شاخص‌های خونی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss): بررسی اثر اختصاصی پروبیوتیک در مولدین نر

دوره 28، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 101-112

عرفان اکبری نرگسی؛ بهرام فلاحتکار؛ محمد محمدی


3. بررسی برخی از فراسنجه‌های زیستی ماهی گوازیم دم‌ رشته‌ای (Nemipterus japonicus) در سواحل خلیج فارس (استان بوشهر)

دوره 26، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 37-46

مصطفی رمضانپور بیجائیه؛ عالی حسینی؛ امین اوجی‌فرد؛ اکبر عباس زاده


4. تاثیر غلظت‌های مختلف آسکوربیک اسید بر شاخص‌های رشد و بازماندگی بچه‌ماهیان انگشت‌قد کپور معمولی Cyprinus carpio

دوره 26، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 1-14

سید حسین حسینی مشهدی؛ مسعود هدایتی فرد؛ شایان قبادی


5. برآورد میزان خطر برخی از فلزات ناشی از مصرف ماهی حلوا سفید و شوریده در استان هرمزگان

دوره 22، شماره 2، آذر و دی 1392، صفحه 127-136

محمد صدیق مرتصوی؛ سلیم شریفیان؛ ناصر آقاجری


6. بررسی امکان جایگزینی روغن های گیاهی (سبوس برنج، سویا و بزرک) به جای روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 22، شماره 2، آذر و دی 1392، صفحه 99-112

حبیب اله گندمکار؛ مهران جواهری بابلی؛ عین اله گرجی پور؛ حسین مرادیان


8. یافته علمی کوتاه: تأثیر جایگزینی سطوح مختلف آرد سویا با آرد ماهی بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی همولنف در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus)

دوره 22، شماره 1، مرداد و شهریور 1392، صفحه 175-184

سید مهدی حسینی فرد؛ مراد شاکر خشرودی؛ سیده حوری بیکایی؛ نرمین عزت رحیمی؛ مجید رازقی منصور


10. تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات جیره بر رشد، بازماندگی و ترکیبات بدن بچه ماهیان سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum Kamenskii, 1901)

دوره 21، شماره 4، خرداد و تیر 1392، صفحه 85-94

صدیقه محمدزاده؛ حمید نویریان؛ حسین اورجی؛ بهرام فلاحتکار


12. وضعیت سازگاری، رشد و بازماندگی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) در شرایط پرورشی آب لب شور بافق

دوره 21، شماره 2، فروردین و اردیبهشت 1392، صفحه 23-30

حبیب سرسنگی علی آبادی؛ محمد محمدی؛ نسرین مشایی؛ فرهاد رجبی پور؛ احمد بیطرف؛ مجید عسکری؛ جلیل معاضدی؛ حسن نظام آبادی؛ همایون حسین زاده صحافی


13. تاثیر شیرابه کود آلی تخمیر شده بیهوازی در پرورش ماهی سفید (تا 1 گرم) و مقایسه فاکتورهای رشد و بقاء با تغذیه مرسوم

دوره 21، شماره 2، فروردین و اردیبهشت 1392، صفحه 65-76

مریم فلاحی؛ منصور شریفیان؛ محمدحسین طلوعی؛ افشن امیری؛ جواد دقیق روحی


16. بررسی اثرات گلوکان بر ایمنی، پاره ای از شاخص‌های خونی و میکروبیوتای روده‌ای بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

دوره 21، شماره 3، آذر و دی 1391، صفحه 73-84

رودابه روفچایی؛ سیدحسین حسینی فر؛ محمد صیاد بورانی؛ حسن مقصودیه کهن؛ عباسعلی زمینی؛ منیره فئید


19. تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لارو ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی

دوره 21، شماره 1، خرداد و تیر 1391، صفحه 65-78

ندا خسروی بختیاروندی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رجب محمد نظری؛ چنگیز مخدومی


20. تاثیر عصاره سیر برفاکتورهای رشد و بازماندگی در پست لاروهای میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

دوره 21، شماره 1، خرداد و تیر 1391، صفحه 39-46

مریم جوادزاده؛ علیرضا سالارزاده؛ مازیار یحیوی؛ محمود حافظیه؛ حامد درویش پور


21. تاثیر رنگدانه آستازانتین بر کارایی رشد، بازماندگی و تجمع رنگدانه در پست لارو میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei)

دوره 21، شماره 1، خرداد و تیر 1391، صفحه 89-100

بیژن رجبی؛ علیرضا سالارزاده؛ مازیار یحیوی؛ سعید مسندانی؛ محسن نیرومند


22. نقش تغذیه ای نوکلئوتید بر منابع انرژی بدن و عملکرد رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 21، شماره 1، خرداد و تیر 1391، صفحه 133-146

بهرام فلاحتکار؛ حسام الدین عبدی؛ نعمت اله محمودی


24. اثر چربی گیاهی جیره غذایی بر ساختار سکوم‌های گوارشی بچه ماهیان آزاد خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 20، شماره 1، مرداد و شهریور 1390، صفحه 111-122

سهیلا فلاح؛ صابر خدابنده؛ حلیمه رجبی؛ جمشید امیری مقدم


25. تاثیر نوکلئوتید جیره غذایی بر تغییرات ساختار روده، رشد و پروفیل اسیدهای چرب میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 20، شماره 4، خرداد و تیر 1390، صفحه 1-10

امین اوجی فرد؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ علی طاهری؛ انسیه غنی زاده کازرونی